Přejít na obsah

Sloučení a nebo výměna zařízení

Doporučené příspěvky

Návštěvník pavel8zvonicek

Chtěl bych se zeptat jestli nevíte někdo Oto jeslí půdě sloučení dvou vyúčtování dohromady upc Česká republika a Vodafone a nebo výměna zařízení HD DVR mediaboxu za Vodafone TV  ve roce 2021 znáte přesný termín zahájení prací jeslí ve lednu a nebo únoru abich věděl předem jeslí znáte odpověď odepiš mi prosím 

Myslím že vám na to před měsícem již odpovídal Marek, jestli se to od té doby posunulo kupředu ale netuším.

https://www.upczone.cz/topic/54939-dokončení-spojení-s-vodafonem/?do=findComment&comment=368301

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po 3 týdnech...
Návštěvník pavel8zvonicek

Jeslí se dojde ke výměně zařízení od UPC přístroj je HD DVR mediabox za Vodafone TV  tak mě zajímá jeslí půdě nový rospisu vyúčtování za služby nebo zůstane u starého 

@pavel8zvonicek Dobry den,kdyz mi davali Vodafone TV bylo mi sdeleno ze po vlne ktera do usti dorazi,mam dve moznosti,bud skoncit a odejit,pokud nebudu chti pokracovat s TV Vodafone a jejich boxem(protoze HD mediabox a HD DVR Mediabox mi budou odebrany a dale nepodporovany)A nebo souhlast a prijmout Vodafone TV s tim ze kazdopadne mi zustanou ceny i cela programova nabidka zachovana presne tak jak byla.Samozrejme ne asi navzdy,protoze ji mam opravdu velmi vyhodnou ale urcite na ten prvni rok ano.Vse zustane zachovano ceny i cela programova nabidka.

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox.
  • Ústí nad Labem
  • po měsících...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...