Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,

už podruhé během dvou měsíců se mi stalo, že mi nejde načíst jedna stránka. Jedná se o tipsport. Nenačte se ani aplikace v telefonu. Píše to že vypršel časový limit (app) a stránku se nepodařilo otevřít protože neodpovídá (safari). Nevíte co s tím?

Na mobilních datech lze bezproblému načíst. Minule když to nejelo,  jsem si načetl appku na datech, přešel domu na wifi a jelo to normálně dál a dobrý. Ale teď to nefunguje.

Díky za rady

• Slamb změnil název na Nejde mi tipsport.cz
Odesláno

Teď jsem to zkusil a webová stránka mě normálně jede, přihlášení na účet také funguje, vše přes UPC. Mobilní aplikaci nepoužívám.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Děkuju. Ano, vím že ostatním to jede. Nevím proč to nejede mně. A jak se to může z ničeho nic stát. když dopoledne to jelo bezproblému.

Odesláno

Mimochodem o jakou aplikaci se vlastně jedná? tipsport.cz podle Google play žádnou nemá.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Na AppStore maji oficiální aplikaci normálně dostupnou. Používám originál aplikaci přímo od tipsportu.

Odesláno

@tomus Na Google Play se aplikace od sázkařských společností nalézt nedají, protože to odporuje podmínkám googlu (nesmí tam být).

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Aha, díky, teď jsem zjistil že aplikaci pro android mají, ale lze jí stáhnout pouze přímo z webu tipsportu.

Díky za doplňující info Marku.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

AppStore je pro "japkaře".  Tam to vypadá, že aplikaci mají.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague