Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Terve (finsky - zdravím),

Děkuji všem za reakce (y),

Pře-registrace, i na žádost TP (ZC) provedena. Ani druhý (nový) účet, změnu nepřinesl. Předpokládám, že pokud se pořad po výběru v následujícm kroku, chová jako "NELZE SPUSTIT", v OS desktopu i v mobilní aplikaci, bude chyba někde mezi klávesnicemi a serverem... 🙂

Čistý signál všem. Díky (y)

Odesláno

@tomus nepsal bych takhle dlouhý nakvašený příspěvek, kdyby mi to běželo. Zkoušel jsem spustit na 2-3 kanálech (které mají samozřejmě zpětné shlédnutí) a pořad se nespustil

Dnes vyzkoušeno a funguje 

Odesláno

@tomus   Tvrdit o aplikaci Horizon Go jako plne funkcni bych si teda nedovolil.

Pouzivam na starickem tabletu Google Nexus 10, samotne prehravani pravda funguje, ale clovek se napred musi dostat k programu.

V pripade zobrazeni TV stanic v casove ose se mi dost casto dostava pouze informace typu "Informace o programu neni dostupna". Obcas pomuze prepnout zobrazeni programu na sloupcovy, nekdy bohuzel ani tak ne. Zajimave, ze pomaha smazat z aplikace vsechna stazena data (pres nastaveni aplikace v systemu) a znovu se prihlasit, to se program nacte vzdy.

Upraveno uživatelem thornung

• Super
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno
Odesláno

Mělo by stačit se odhlásit a přihlásit - to načte data znovu. Uživatelé bez funkčního DRM musí použít starší verzi 2.3.44. Otázkou je, jestli ten HorizonGo není mezi jednookými...

Upraveno uživatelem zka

Odesláno

To nacitani / nenacitani informaci o programu bych jeste ustal, uprimne se prihlasovat znovu jednou tydne je fakt vopruz. Pouzivam to na starickem Lenovu, ktere by jinak slo do kremikoveho nebe. 

Horsi je, ze se clovek na neco diva a najedou blackscreen a info, ze porad nelze prehrat. Vim, ze apka se jiz moc nevyviji, protoze se ma nahradit VF verzi, ale te bych se rad dockal. 

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno

Aplikace Horizon go se stále aktualizuje, protože není určena pouze pro náš trh, za poslední rok proběhlo 7 aktualizací, zatímco aplikace Vodafone TV byla vydána před 14 měsíci a aktualizace neproběhla ještě ani jedna.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tak tim ze VF TV nemam, tak jsem netusil, ze nejsou ani updaty - to je spis uz k placi. Jen jsem tim chtel rici, ze updat neznamena vyvoj. Mohou pouze opravovat chyby.

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno
9 hours ago, Tube said:

Horsi je, ze se clovek na neco diva a najedou blackscreen a info, ze porad nelze prehrat.

Ale to obvykle není aplikací, totéž dělá i STB i přehrávač v PC. Tam je problém s tim, že se to nejspíš nenahrálo nebo nahrálo špatně.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague