Odesláno 30. prosince 2020 4 roky Lidé po celém Česku se potýkají s výpadkem služeb v bývalé sítí UPC https://www.idnes.cz/technet/internet/vodafone-internet-televize-upc-vypadek.A201230_105512_sw_internet_vse Někteří naši zákazníci s kabelovým internetem (síť bývalého UPC) mohou mít v domácnostech potíže s připojením k internetu. Problémy způsobil výpadek serveru, na odstranění problému nyní intenzivně pracujeme. Omlouváme se, pokud se vás tyto potíže týkají Upraveno 30. prosince 2020 4 roky uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 30. prosince 2020 4 roky Liberec - starý město nejde od rána net, ted jsem se dočetl : Vodafone CZ 21 min · ⚠️ Někteří naši zákazníci s kabelovým internetem (síť bývalého UPC) mohou mít v domácnostech potíže s připojením k internetu. Problémy způsobil výpadek serveru, na odstranění problému nyní intenzivně pracujeme. Omlouváme se, pokud se vás tyto potíže týkají. O dalším vývoji budeme informovat v tomto příspěvku. Tak se v tom nehrabte jako já🥵 když jsem se podíval na výpadek tak jsem tam nic nenašel že v mojí lokalitě není nic hlášeno ????? Upraveno 30. prosince 2020 4 roky uživatelem Honza333 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 30. prosince 2020 4 roky Ten Vodafone nám byl čert dlužen. Už druhý takový výpadek během půl roku. Ani nedokáží rozeslat informační SMS. Člověk resetuje modem, rozpojuje kabely a akorát si nadělá další problémy. Hlavně, že rozesílají reklamní SMS. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 30. prosince 2020 4 roky Autor Příčinu potíží se nám podařilo odstranit, služby jsou opět funkční. Kdyby internet zákazníkovi, který měl obtíže, nenaběhl automaticky, stačí provést restart, tedy vypnutí a zapnutí modemu. Omlouváme se za nepříjemnosti,“ uvedl pro Technet.cz mluvčí společnosti Ondřej Luštinec. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 30. prosince 2020 4 roky Aktualizace 30.12. 12:30: ✅ Příčinu potíží se nám podařilo odstranit, služby jsou opět funkční. Kdyby vám internet nenaběhl automaticky, stačí provést restart (vypnutí a zapnutí) modemu. NEJDE TO STEJNĚ .................................................. jak tady někdo psal ........................... prodavači kastrolů Upraveno 30. prosince 2020 4 roky uživatelem Honza333 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 30. prosince 2020 4 roky Ano, stačí restart modemu a bonusové zvýšení rychlosti je v čudu. Tedy pokud to ještě vůbec někomu funguje. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 30. prosince 2020 4 roky Žádný bonusy jsem nedostal ani je nechci já jen chci aby fungovalo to co si platím, a jen tak na konec nejde to ani po tom restartu, hlavně že v TV běží dokola přiblblá reklama na Vodafone, na to peníze maj....🤡 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 30. prosince 2020 4 roky Výborně. Dobře hodinu jsem strávil výměnou kabelů, novým zapojováním konektorů a nekonečným restartováním, protože na UPC/výpadky, kam se v takovém případě dívám jako první, není NIC. Na nějakej blbej fejkbůk fakt nechodím. Kurva fix. 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 30. prosince 2020 4 roky no proto jsem hned psal at se v tom nikdo nevrtá jako já, přesně takhle to probíhalo u mě a na ten fejkbůk jím z vysoka,.......... 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 30. prosince 2020 4 roky Bude se VF za nefunkčnost služeb revanšovat a nebo stačí jenom omluva jako vždy.😣 Super - ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.