Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Lidé po celém Česku se potýkají s výpadkem služeb v bývalé sítí UPC

https://www.idnes.cz/technet/internet/vodafone-internet-televize-upc-vypadek.A201230_105512_sw_internet_vse

Někteří naši zákazníci s kabelovým internetem (síť bývalého UPC) mohou mít v domácnostech potíže s připojením k internetu. Problémy způsobil výpadek serveru, na odstranění problému nyní intenzivně pracujeme. Omlouváme se, pokud se vás tyto potíže týkají

Upraveno uživatelem Pavel m
  • Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/59340-lid%C3%A9-se-pot%C3%BDkaj%C3%AD-s-v%C3%BDpadkem-slu%C5%BEeb/
Sdílet na ostatní stránky

Liberec - starý město nejde od rána net, ted jsem se dočetl

Vodafone CZ
21 min · 

⚠️ Někteří naši zákazníci s kabelovým internetem (síť bývalého UPC) mohou mít v domácnostech potíže s připojením k internetu. Problémy způsobil výpadek serveru, na odstranění problému nyní intenzivně pracujeme. Omlouváme se, pokud se vás tyto potíže týkají. O dalším vývoji budeme informovat v tomto příspěvku.                  Tak se v tom nehrabte jako já🥵    když jsem se podíval na výpadek tak jsem tam nic nenašel že v mojí lokalitě není nic hlášeno ?????

Upraveno uživatelem Honza333
  • 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec

Ten Vodafone  nám byl čert dlužen. Už druhý takový výpadek během půl roku. Ani nedokáží rozeslat informační SMS. Člověk resetuje modem, rozpojuje kabely a akorát si nadělá další problémy. Hlavně, že rozesílají reklamní SMS.

• Internet 300
  • -
  • TV Start
  • Wifi Modem Compal
  • Praha 10

Příčinu potíží se nám podařilo odstranit, služby jsou opět funkční. Kdyby internet zákazníkovi, který měl obtíže, nenaběhl automaticky, stačí provést restart, tedy vypnutí a zapnutí modemu. Omlouváme se za nepříjemnosti,“ uvedl pro Technet.cz mluvčí společnosti Ondřej Luštinec. 

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Aktualizace 30.12. 12:30:
 Příčinu potíží se nám podařilo odstranit, služby jsou opět funkční. Kdyby vám internet nenaběhl automaticky, stačí provést restart (vypnutí a zapnutí) modemu.                                                                            NEJDE TO STEJNĚ .................................................. jak tady někdo psal ...........................    prodavači kastrolů
Upraveno uživatelem Honza333
  • 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Liberec
  • Slamb změnil název na Lidé se potýkají s výpadkem služeb

Žádný bonusy jsem nedostal ani je nechci já jen chci aby fungovalo to co si platím, a jen tak na konec nejde to ani po tom restartu, hlavně že v TV běží dokola přiblblá reklama na Vodafone, na to peníze maj....🤡

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Liberec

Výborně. Dobře hodinu jsem strávil výměnou kabelů, novým zapojováním konektorů a nekonečným restartováním, protože na UPC/výpadky, kam se v takovém případě dívám jako první, není NIC. Na nějakej blbej fejkbůk fakt nechodím.

Kurva fix.

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem

no proto jsem hned psal at se v tom nikdo nevrtá jako já, přesně takhle to probíhalo u mě a na ten fejkbůk jím z vysoka,..........

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Liberec

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...