Odesláno 31. prosince 2020 4 roky Prosím vás kde a Jak nejpřesněji změřit rychlost připojení? měl jsem 300 zvedl jsem si to Na 500 ale rychlost měřím stále maximálně 250 .. nebo víc nepustí moje síťová karta?je to možné? děkuju
Odesláno 31. prosince 2020 4 roky Změřit jedině tak, že budeš stahovat soubor určité velikosti (nejlépe nějaký velký) z prokazatelně rychlého serveru a podíváš se na čas, za jaký ke stažení dojde. - - - - -
Odesláno 31. prosince 2020 4 roky Když máš Win 10 tak si klikni na sít a net a potom zobrazit možnosti adaptéru tam zjistíš jak máš rychlou sítovou kartu, mám taky 500 připojení a mělo by to stahovat 60mbs/s, tak mi to tahá pokud máš slabou kartu tak si to na stahování připoj přes kabel ten to určiitě zvládne pokud nemáš přehistorický zařízení. Bavíme se o připojení AC. Jinak mě to jede těch 60 naprosto stabilně. Zkus to at se daří..... 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 31. prosince 2020 4 roky Honzo děkuji a zaměřím to i přes ps4 když jí mám přes kabel,? před 7 minutami, Honza333 napsal: Když máš Win 10 tak si klikni na sít a net a potom zobrazit možnosti adaptéru tam zjistíš jak máš rychlou sítovou kartu, mám taky 500 připojení a mělo by to stahovat 60mbs/s, tak mi to tahá pokud máš slabou kartu tak si to na stahování připoj přes kabel ten to určiitě zvládne pokud nemáš přehistorický zařízení. Bavíme se o připojení AC. Jinak mě to jede těch 60 naprosto stabilně. Zkus to at se daří..... Jinak jdu se podívat na tu síťovou kartu na pc ale když měřím rychlost přes UPC tak to ukáže cca 250mb/s a stahování cca 7 před 37 minutami, Adolf.Shitler napsal: Změřit jedině tak, že budeš stahovat soubor určité velikosti (nejlépe nějaký velký) z prokazatelně rychlého serveru a podíváš se na čas, za jaký ke stažení dojde. Díky
Odesláno 31. prosince 2020 4 roky Tak tam na zkoušku vraz ten kabel, ty karty maj většinou 1000 pod drátu , zkoušej uvidíš že to rozchodíš 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 31. prosince 2020 4 roky jasně 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 1. ledna 2021 4 roky Jedině kabelem přímo do modemu a speedtest.cesnet.cz Když změříš malou rychlost tak si zavolej na linku, řeknou ti že je to v normě
Odesláno 1. ledna 2021 4 roky Tak ten cesnet ani náhodou. Když už, tak speednet... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 1. ledna 2021 4 roky Pokud jde o poslední míli, tak se mi osvědčil speedtest.net na server Vodafone (dříve UPC) v Brně. Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.