Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Prosím vás kde a Jak nejpřesněji změřit rychlost připojení? měl jsem 300 zvedl jsem si to Na 500 ale rychlost měřím stále maximálně 250 .. nebo víc nepustí moje síťová karta?je to možné? děkuju

Odesláno

Změřit jedině tak, že budeš stahovat soubor určité velikosti (nejlépe nějaký velký) z prokazatelně rychlého serveru a podíváš se na čas, za jaký ke stažení dojde.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Když máš Win 10 tak si klikni na sít a net a potom zobrazit možnosti adaptéru tam zjistíš jak máš rychlou sítovou kartu, mám taky 500 připojení a mělo by to stahovat 60mbs/s, tak mi to tahá pokud máš slabou kartu tak si to na stahování připoj přes kabel ten to určiitě zvládne pokud nemáš přehistorický zařízení. Bavíme se o připojení AC. Jinak mě to jede těch 60 naprosto stabilně. Zkus to at se daří.....

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec
Odesláno

Honzo děkuji a zaměřím to i přes ps4 když jí mám přes kabel,?

před 7 minutami, Honza333 napsal:

Když máš Win 10 tak si klikni na sít a net a potom zobrazit možnosti adaptéru tam zjistíš jak máš rychlou sítovou kartu, mám taky 500 připojení a mělo by to stahovat 60mbs/s, tak mi to tahá pokud máš slabou kartu tak si to na stahování připoj přes kabel ten to určiitě zvládne pokud nemáš přehistorický zařízení. Bavíme se o připojení AC. Jinak mě to jede těch 60 naprosto stabilně. Zkus to at se daří.....

Jinak jdu se podívat na tu síťovou kartu na pc ale když měřím rychlost přes UPC tak to ukáže cca 250mb/s a stahování cca 7

před 37 minutami, Adolf.Shitler napsal:

Změřit jedině tak, že budeš stahovat soubor určité velikosti (nejlépe nějaký velký) z prokazatelně rychlého serveru a podíváš se na čas, za jaký ke stažení dojde.

Díky

Odesláno

Tak tam na zkoušku vraz ten kabel, ty karty maj většinou 1000 pod drátu , zkoušej uvidíš že to rozchodíš

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Liberec
Odesláno

PC mám připojený přes kabel . můžu ti napsat soukromou zprávu?

Odesláno

jasně

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Liberec
Odesláno

Jedině kabelem přímo do modemu a speedtest.cesnet.cz

Když změříš malou rychlost tak si zavolej na linku, řeknou ti že je to v normě

Odesláno

Tak ten cesnet ani náhodou. Když už, tak speednet...

screenshot.3.jpg

screenshot.4.jpg

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Pokud jde o poslední míli, tak se mi osvědčil speedtest.net na server Vodafone (dříve UPC) v Brně.

• Super, Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465
  • Zlín

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague