Přejít na obsah

Nová dostupnost, nové balíčky, nové ceny

Doporučené příspěvky

Návštěvník dmnc

K tomu tvému "přetrasování". Prakticky skoro všechny TV kanály jsou streamovany z jiné lokality v které snad tuším DVB-T není, v tomhle nechci kecat.

V rámci možností je možné na hlavních stanicích v některých lokalitách, kde je DVB-C technologicky dostupné, přidávat do obsahu multiplexů i kanály z DVB-S v určité lokalite. Nevylučuji tedy fakt, že by šlo v rámci technických možností do nabídky zahrnout i "něco" z terestriálu, jenže také pochybuji o tom, že něco takového Karneval udělá!

to BooTCZ: pokud ti to nechtějí vzít :roll: , zavolej, jsem ze Zahradníkové, klidně se stavím.

Obchoďák z Brna 606-477477

diky, tak uz to pry najednou jde, ale zase pro zmenu jsem prikupoval minuly mesic data a pry jsem je jeste nezaplatil, tak ze az budu mit vsem vporadku, tak mi to zridi......tohle fakt nechapu, proc nemuzou posilat mesicni vyuctovani, semtam priplatim nejaky data a oni si je zauctujou, kdy se jim hodi. Inkaso si zrizovat nebudu, buhvikolik by si strhli, maji tam v tech platbach a zauctovani nehoraznej hokej.

Tak já fakt nevím... na http://www.karneval.cz/kabelova-televiz ... kce=digitv maji v seznamu dostupností i Zlín (je sice jiným odstínem a menším písmem, ale je tam), proč to do toho seznamu cpou, když to údajně u nás ještě není?? To je takový problém tam udržovat pouze aktuální seznam míst aby člověk nemusel každý týden volat na infolinku?????

Tak já fakt nevím... na http://www.karneval.cz/kabelova-televiz ... kce=digitv maji v seznamu dostupností i Zlín (je sice jiným odstínem a menším písmem, ale je tam), proč to do toho seznamu cpou, když to údajně u nás ještě není?? To je takový problém tam udržovat pouze aktuální seznam míst aby člověk nemusel každý týden volat na infolinku?????

Zlín i Otrokovice jsou v komerčním provozu digiTV, klidně se obrať na moje číslo 606-477477

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...