Odesláno 4. května 2006 18 let Jedná se momentálně ale pouze o testovaní, tedy komerční provoz bude následovat až po této fázi, můžu jen říci, že už se to blíží
Odesláno 4. května 2006 18 let Volal jsem znovu a technik donese STB ve středu, takže to tak nějak byl chaos u operátora.. z toho platí ponaučení, nevěř prvnímu operátorovi na kterýho narazíš
Odesláno 5. května 2006 18 let Jede kazdopadne - mam doma STB, ale otazkou je jestli uz zacalo komercni vysilani, nebo se jeste jen testuje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. května 2006 18 let Jak už zde psal jeden z "obchoďáku", komerční vysílání v Brně začně 9. května tohoto roku.
Odesláno 5. května 2006 18 let Jak tak koukam na novy balicky tak me zaujal balicek "Moje TV" (vyber vlastnich 6 programu). Zaradoval sem se ze konecne Karneval udelal neco poradne a ja nebudu muset platit za programy ktery nesleduju, ALE radost trvala nez sem se podival na ceny. Za 6 programu ktery si muzu vybrat ze 3 balicku chcou 200Kc kdyz vsechny 3 balicky (asi 20 programu) stoji 230Kc. Co to je za kravinu? Jaky ma takovej vyber smysl?
Odesláno 6. května 2006 18 let No ale i přes ten šílený poměr cen už je to pro mě na hranici objednání. Těch 6 programů mi z těch 20 akorát stačí. Být rozdíl o chloupek větší, řekněmě 50 a více, tak už beru raději těch 6. Při 30 beru ještě stále všechny 3 balíčky. Časem možná nabídnou něco trošku použitelnějšího, ale je to aspoň krok správným směrem.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.