Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ahoj,

Předevčírem mi vyměnili settopbox a od té doby nefunguje Horizon.tv. Na android je náhrada Vodafone tv. Je nějaká alternativa pro windows? Docela jsem to využíval.

Odesláno

Plánuje se náhrada na Windows i Linux? Horizon TV v prohlížeči funguje na obou systémech bez problémů a využívám jej teméř denně.

Odesláno

Slibem nezarmoutíš,
a ještě mohl napsat "některý týden po neděli"

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
  • po měsících...
Odesláno

Nechci prudit, ale před týdnem jsem byl převeden z UPC pod Vodafone TV a musím konstatovat neskutečný krok (spíš skok) zpět. To co bylo běžné, sledování TV na PC přes Horizon, streamování do TV přes Chromecast, již nelze, ačkoliv je o toto ze strany nás zákazníků poptávka (jak je vidět nejen v tomto fóru, ale třeba i v hodnocení app Vodafone TV na Google Play). 

Lze očekávat v nějakém krátkém horizontu zlepšení (pokud vůbec), např. streamování přes Chromecast. Abych věděl, zdali mám vyčkat anebo se podívat u konkurence, která naštěstí je. Z doslechu vím, že spoustě lidí tyto možnosti chybí a při migraci k Vodafone TV službu ukončili a přešli jinam.

Odesláno

Těchto dnech proběhl update aplikace Vodafone TV, zkus jestli už třeba Chromecast nebude fungovat.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

S dovolenim se zeptam zde. Resim ted s UPC jednu vec, mam internet + TV a rad bych zrusil pronajem Kaonu ale chtel bych stale mit Horizon GO + internet. Dle operatora z call centra to nejde, a predali pozadavek dal. Radeji se chci ale zeptat i zde, jestli je to mozne nebo ne. Projizdel jsem i kompletni cenik a z toho moc moudry teda nejsem.

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

Nechápu proč by to nešlo, má to tak asi většina těch, kteří mají své CA moduly.

• 1000 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • Vodafone station, 3 x CA modul
  • Havířov, Podlesí
Odesláno

Pokud nechceš platit za pronájem zařízení, tak se koukni po bazarech a kup nějaké použité (prokazatelně odprodané!), Ideálně nějaký CA modul, pokud bude za rozumnou cenu a strč ho třeba do skříně a koukej na Horizon Go.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague