Odesláno 12. ledna 2021 4 roky Jde vám program Love Nature? Mám černou obrazovku, jestli není přeřazen do vyšší nabídky? ? Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno
Odesláno 12. ledna 2021 4 roky Love Nature a TV 1000 Ruskojje kino mám zakódované, mám nabídku Komfort
Odesláno 12. ledna 2021 4 roky A ze strany Vodafonu opět ticho.Zadna informovanost zákazníků o změně v programové nabídce. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 12. ledna 2021 4 roky A nebylo to tak, že tyto programy byly puštěny přes svátky jako promo a teď to zařadili do balíčků ve kterých se mají nacházet ...🙂 Redmi Note 9 Pro 🙂 Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 12. ledna 2021 4 roky Jestli mas pravdu,tak o tom taky meli svoje zákazníky informovat..Pak by se předešlo těmto dotazům.V tomto směru zlaty UPC. Upraveno 12. ledna 2021 4 roky uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 12. ledna 2021 4 roky namec - a Slovenské UPC už viac ako rok neinformuje včas nikdy a ak áno tak úplne zle na hulváta a potom všetci len nadávame že za čias spojeného UPC s vami sa takéto nemohlo stať 😔. - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.