Marek-26 Odesláno 18. března 2021 Sdílet Odesláno 18. března 2021 @tomusTo je jiná verze boxu resp. nová. Ta umí i WiFi. @Evzen Lepší neznalí, kteří si sice stěžují, ale nedávají své peníze konkurenci 😄 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 18. března 2021 Sdílet Odesláno 18. března 2021 To je oblibeny kratkozraky omyl... Ti operatori callcentra a jeho provoz stoji dost penez. A roznaseni negativnich komentaru temi neznalymi zakazniky a odrazovani dalsich potencialnich zakazniku se da taky vycislit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 18. března 2021 Sdílet Odesláno 18. března 2021 @Evzen Mě to nepovídej 🙂 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ivan666 Odesláno 20. března 2021 Sdílet Odesláno 20. března 2021 (upraveno) V 3. 2. 2021 v 11:44, THOVT napsal: Já mám už po výměně. Něco je oproti cihle lepší, např kvalita obrazu., ale slibované své seřazení programů na VF také nejde. Ale jinak celkové spokojenost Za mě kvalita obrazu horší.Nastaveno na 4K je obraz neostrý jakoby v mlze.Nastavení na 1080P je obraz koukatelný, ostrý, ale tak na 80% obrazu přes cihlu.TV mám takovou tu prohlou 4K Samsung 165 cm .Internet mám 1Gb/s a po týdením měření napříč netem včetně stránky Vodafone nenaměřeno nikdy víc jak 740Mb/s.Většinou kolem, nebo lehce přes 500Mb/s.Za mě je to horší, než co jsem měl za UPC. Upraveno 20. března 2021 uživatelem Ivan666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardabr Odesláno 20. března 2021 Sdílet Odesláno 20. března 2021 @tomus mám tomu rozumět tak, že je několik nových verzí? Citovat 500 Mb/s - Komfort CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG Kladno, Kročehlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 20. března 2021 Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 4 hodinami, Ivan666 napsal: Nastavení na 1080P je obraz koukatelný, ostrý, ale tak na 80% obrazu přes cihlu. Nechapu, cemu se divite, kdyz jste vymenili kvalitni DVB-C za kdovijaky IPTV... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 20. března 2021 Sdílet Odesláno 20. března 2021 ale novy box ma umet i dvb c Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 20. března 2021 Sdílet Odesláno 20. března 2021 (upraveno) "ma umet" neni to same, co "umi, funguje a u konkretniho uzivatele se skutecne pouziva" Pokud je mi znamo, tak v soucasnosti "Vodafone TV" znamena IPTV, nikoliv DVB-C. Upraveno 20. března 2021 uživatelem Evzen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 20. března 2021 Sdílet Odesláno 20. března 2021 VF už začal vyměňovat cihly za tyto nové STB. Opravdu již umí přijímat signál z DVBC.Byl jsem u známého, kterému ho již vyměnili. Jestli funguje přes IP nebo DVBC se pozná tak, že stačí třeba u programu CT1 vytáhnout z stb koaxiální kabem. Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 20. března 2021 Sdílet Odesláno 20. března 2021 (upraveno) K čemu by tam byl ten DVB-C tuner, když nemáš koax. kabel, jako u UPC. Upraveno 20. března 2021 uživatelem cvancara Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.