Standa Odesláno 20. března 2021 Sdílet Odesláno 20. března 2021 On je to hybridní box. Pokud máš kabel od exUPC, funguje jako DVBC STB, pokud kabel nemáš, je to IPTV STB .. 1 Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 20. března 2021 Sdílet Odesláno 20. března 2021 Jak uz jsem psal driv v tomto vlaknu - dovedu si velmi zive predstavit, ze uzivatelum (zvlaste takovym, kteri veci nerozumi) je v ramci vnucovani vselijakych "uzasnych" featur jako zpetne zhlednuti, videoteka a podobne ptakoviny, box zprovoznen rovnou v rezimu IPTV, aniz by se jich nekdo ptal, nebo se jim snazil vysvetlit rozdil a nechal je rozhodnout. Takze dokud tady nebude nejaky fundovany nazor od cloveka, ktery ma dostatecne technicke znalosti a udela nejakou rozumnou recenzi, beru dosavadni nazory s velkou rezervou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 20. března 2021 Sdílet Odesláno 20. března 2021 Ten STB musí být vždy přpojen k internetu, jinak nefunguje ani jako DVBC STB Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 20. března 2021 Sdílet Odesláno 20. března 2021 Tak tim hur zrejme naprosty laik rozpozna, jakou TV vlastne sleduje, ne? Nevim, nevidel jsem ho, tak netusim, jestli to nekde v menu, v OSD, apod. je jasne videt... nebo jestli je to v ramci co nejjednodussiho rozhrani a ovladani (aby se v tom chudak bezny Pepa neztratil a nepripadal si jako blbec) nerozpoznatelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 20. března 2021 Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 1 hodinou, Standa napsal: Ten STB musí být vždy přpojen k internetu, jinak nefunguje ani jako DVBC STB mas to overeno ??? to by byl opravdu pruser, protoze znam spustu lidi , kteri nemaji u tv internet a na filmoteku kaslou Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 20. března 2021 Sdílet Odesláno 20. března 2021 Ano mám to ověřené,co jsem slyšel, tak ti co chtějí jen TV tak jim zůstane KAON bez možnosti připojení k internetu Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jachym Odesláno 20. března 2021 Sdílet Odesláno 20. března 2021 Dnes jsem vyzkoušel a internetový kabel jsem vypojil a TV funguje stále. Jen vypadnou online služby, takže moc nerozumím komunikaci viz výše. Já box mám a mám to vyzkoušené. Dále jak jsem již psal, tak box má i WiFi a není potřeba tahat kabel. Zatím testují 3 den a žádný problém jsem nezaznamenal a jsem spokojen. Ono se vlastně nic neubralo oproti předcházejícímu setoboxu. Spíš má funkce vylepšeny. Zpětné přehrání o dost rychlejší a téměř okamžitě i start setoboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 21. března 2021 Sdílet Odesláno 21. března 2021 (upraveno) kdyz nad tim premyslim, tak by to melo fung. i bez internetu, maji v nabidce i pouze TV a co daji starsim lidem , kteri nemaji internet ?? Preci nebubou platit pronajem boxu a jeste modemu ?? Upraveno 21. března 2021 uživatelem kotasek Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 21. března 2021 Sdílet Odesláno 21. března 2021 Tak zkuste ten STB resetovat nebo udělat "továtko" bez připojeného internetu ...A nabídka TV bez internetu neznamená, źe nebudeš mít k dispozici nelineárni sluźby Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jachym Odesláno 21. března 2021 Sdílet Odesláno 21. března 2021 před 4 hodinami, behstrom napsal: chci se zeptat až budou vyměny mediaboxu na nové boxy ty podminky a cena mi zustavají co jsem objednal ještě s UPC co myslite? Ano, vše zůstává za původní ceny. Měsíc před převodem dostanete e-mail, kde budou instrukce a také jsou zasílány SMS zprávy o průběhu migrace. Musím uznat, že to Vodafone komunikuje výborně a veškeré informace jsem dostal včas a to buď e-mailem nebo textovou zprávou. Dokonce hned další den po instalaci jsem dostal SMS, zda je vše v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.