Odesláno 22. března 2021 4 roky Tak já jsem už byl domluvený na konkrétní termín výměny, a pán 15 minut před koncem intervalu, který avizovali pro svůj příjezd, zavolal, že zařízení nemá a že k výměně dnes nedojde. Nechci si představovat, jak reagují lidi, kteří si kvůli tomu například vezmou volno v práci.
Odesláno 22. března 2021 4 roky Začíná to připomínat Českou poštu, která je ovšem ještě o level jinde, protože ani nedojede a nedá vědět... - - - - -
Odesláno 22. března 2021 4 roky Stane se, aspoň že zavolal. A Česká pošta vědět dá, ale až druhý den SMSkou s tím že vás nezastihli doma. 😄 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. března 2021 4 roky No, třeba taková Britská pošta už zkouší doručovat zásilky dronem. A Česká pošta? Ta zkouší doručovat zásilky...... 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 23. března 2021 4 roky Občas mám pocit, že se ani nepokouší... 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 23. března 2021 4 roky V 21. 3. 2021 v 19:17, Jachym napsal: Ano, vše zůstává za původní ceny. Takže předpokládám, že když jsem si od exUPC zakoupil Mediabox, VF mi nový tedy "daruje" a nebudu muset platit pronájem...
Odesláno 23. března 2021 4 roky Jasně a dají vám zdarma telefon, když jste si před lety koupil telefon bez 4G a 3G vypnou ... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. března 2021 4 roky Tak bez 4G a s vyplym 3G se da jeste stale volat na 2G. Ale i u modemu si spousta lidi vyjednala cenu tak, ze je stejna jako meli predtim a obsahuje i pronajem, tak to @Lukino muze zkusit. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 23. března 2021 4 roky Volat ano, datovat nikoliv. A neavíme se tady o koncové ceně, ale o platbě pronájmu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. března 2021 4 roky Jasne, vim, ze pronajem. Myslel jsem ti, ze se cena pronajmu da zakomponovat do ceny sluzby bez navyseni. Takze neplatim 400 + 70, ale stale 400, jen sluzbz slevni na 330 + 70 pronajem. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.