Odesláno 21. dubna 2021 3 roky namec: nevím proč by to tvé propojení mělo být optimální. Já mám do receveiru připojena všechna zařízení stb, BR přehrávač, MMC a z receiveru výstup na TV, která funguje jen jako zobrazovací jednotka. A zatím jsem neměl nikdy problémy se zvukem. Ale zatím mám jako stb stařičký Kaon a nepoužívám ARC. silebisz: hledal bych v nastavení Vodafone box zda tam není něco okolo zvuku Internet 300 - TV Komfort Modem Compal, STB Kaon KCF B4003 Praha
Odesláno 22. dubna 2021 3 roky @namec Při připojení více zařízení je vhodnější používat TV jen jako zobrazovač. Stejně jak popisuje @okrizek používám všechny vstupy do receiveru a do telky vede jen jeden HDMI vstup. Člověk ušetří ovladač a usnadní si ovládání. @okrizek Samozřejmě jsem hledal. Jediná volba k zvuku je Auto, Dolby audio a Stereo. Zkoušel jsem všechno. Reálně jsem nepoznal ani zvukově rozdíl mezi jednotlivými volbami. Výstup byl vždy do TV. S cihlou žádný problém nebyl. Vše fungovalo jak má. Ještě jsem si všimnul, že Vodafone TV box při spuštění neposílá signál pro zapnutí TV a Receiveru. Upraveno 22. dubna 2021 3 roky uživatelem silebiscz
Odesláno 22. dubna 2021 3 roky Nevím,jestli "ušetří" jeden ovladač.Taky jsem to tak měl takhle zapojený a při každe změně vstupního zdroje (stb,blu-ray) jsem musel na ovladači od receiveru zmáčknout tlačítko dotyčného zdroje.Ted mám všechny zdroje pichly do tv a vystačím si s jedni ovladačem.Ovladačem zapnu tv a zároveň se me zapne stb a receiver.A ovladačem od tv ovládám i stb.Je otázka,jak to bude fungovat po výměně za VF box? - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 22. dubna 2021 3 roky Ahoj, čeká nás v brzké době přechod (přišel e-mail) z Horizon TV na Vodafone TV, tak bych měl pár otázek. Nevíte, kdy bude dostupné Vodafone TV pro prohlížeče? Hodně využíváme Horizon TV na PC a co jsem se koukal, tak je to stále v přípravě. V e-mailu jsem četl, že vymění hd media box a modem. Modem máme TC 7200, tarif 300 Mbit/s. Běží v bridge mode s IPv4, kde využíváme veřejnou IP. Nerad bychom dostali ten Vodafone Station, který nelze přepnout do bridge mode. Občas se setkávám s tím, že některé sportovní pořady nelze zpětně shlédnout přes Horizon TV, ale když si je člověk nahrál do HD media boxu, tak se pak mohl bez problémů dívat. Nemá s tím někdo zkušenosti na Vodafone TV? Upraveno 22. dubna 2021 3 roky uživatelem Arcao 300 Mb/s Jiná služba Komfort TC 7200, VTV Pro Box, 2xCA Neratovice
Odesláno 22. dubna 2021 3 roky Kdy bude dostupná webová aplikace Vodafone TV zatím bohužel nikdo neví. K tarifu 300 Mb se dodává modem Compal, kde s přepnutím do režimu bridge není problém, za předpokladu že budeš mít IPv4 adresu. Vodafone station se dává pouze k nejvyššímu gigovému tarifu. Jestli se nepletu tak u Vodafone TV by mělo být zpětné zhlédnutí a tedy možnosti nahrát si pořad dostupné u všech kanálů, pokud je to nějak jinak,tak mě prosím opravte. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. dubna 2021 3 roky Nevíte někdo zda tuto změnu (přechod na Vodafone TV) můžu použit jako důvod k výpovědi (stajně jako třeba změnu ceny). Mám HD DVR Mediabox a myslím že změna z lokálního disku na mahrávání do cloudu není adekvátní. Děkuji
Odesláno 22. dubna 2021 3 roky Jenom doplním tu web aplikaci - aktuálně snad během léta ... :-/ Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. dubna 2021 3 roky Kterého roku? 😉 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
Odesláno 23. dubna 2021 3 roky No hlavně ať taky udělají appku pro AndroidTV....aby šlo ZZ....nebo aspoň na mobil na Chromecast..... 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Odesláno 23. dubna 2021 3 roky V 19. 4. 2021 v 19:39, Honza B napsal: Odpoví zde někdo na tyto dotazy?? Tak třeba já 🙂 Opět jsem si brnknul na linku a rozhlasové stanice jsou prostě fuč. Při resetu se sice objeví hláška o nalezení xx rozhlasových stanic, ale tou se nenechte mást...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.