Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

😁 Cihla byla moc moderní, ta se na mne za deset let nadostala. Mám ještě Mediabox HD digital video recorder, jak se skví na čelním panelu.

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG
  • Kladno, Kročehlavy
Odesláno

Dobrý den, tak se to nakonec povedlo a magický ovladač LG (AN-MR19BA) funguje se standardním Vodafone set-top-boxem. Informace pro ty, kteří už by to chtěli vzdát, nakonec se to chytí, je jen potřeba vydržet. Hezký den.

Odesláno

Mohu se zeptat, jak se vám podařilo spárovat ovladač Magic k TV LG s tím novým setoboxem? Zaboha mi to nejde, je potřeba nějaky kód nebo něco? Normálně přes nastavení to vyhledam, uložím ale nefunguje... 

Odesláno

Ten základní STB má ovladač IRC, nebo bluetooth?

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Když je řeč o STB, je někde srovnání základního a prémiového (možná spíš zkušenosti)? Nemyslím si, že je pravda, co mi řekla slečna na infolince, že "rozdíl je jen v hlasovém ovládání Wi-Fi připojení". Mám dojem, že jsem na fóru někde zaznamenal, že je rozdíl i v připojení STB do AV recieveru, ale nemohu to dohledat. Přitom toto mne zajímá víc, než že si budu povídat s DO. Jarda.

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG
  • Kladno, Kročehlavy
Odesláno
V 16. 12. 2021 v 14:09, Jardabr napsal:

😁 Cihla byla moc moderní, ta se na mne za deset let nadostala. Mám ještě Mediabox HD digital video recorder, jak se skví na čelním panelu.

No a je na čase se smířit s tím, že s tímhle boxem i dožijeme, protože dnes začal druhý měsíc, kdy se s Vodafone snažím domluvit na jeho výměně 😂

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

ten Premium podle popisu má lepší - Procesor a Paměť nebo se mýlím????   Je o to stabilnější po stránce zpracování obrazu a atd???

Upraveno uživatelem Pavel m

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

BTW, podle fotky toho premioveho boxu je ten "HDD/USB" konektor evidentne eSATA/USB konektor - neni o tom nekde dostupna nejaka rozumnejsi informace (napr. jestli je to eSATAp, tj. i s napajenim... coz by tak nejak z principu mel byt, aspon s 5V pro 2,5" disky...)?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague