tomus Odesláno 31. března 2021 Sdílet Odesláno 31. března 2021 @behstrom Ten kdo používá Kaon Mediabox bez připojeného internetu, Vodafone box zatím nedostane a zůstane mu i nadále Mediabox. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 31. března 2021 Sdílet Odesláno 31. března 2021 @behstrom Jinak i nyní dodává Vodafone (dříve UPC) zdarma modem ke zpětnému shlédnutí, pokud klient chce. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pavel8zvonicek Odesláno 1. dubna 2021 Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 https://www.vodafone.cz/spojeni/hd-dvr-mediabox/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Japhy Odesláno 1. dubna 2021 Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Ten text, že technici všechno ukáží a vysvětlí je lehce zavádějící, poněvadž ti se bytem prohnali jak velká voda a za pár minutek se už zase mazali pryč😀 Sice exUPC zákazník, tedy VF nebude full IPTV, ale doufal jsem, že půjde "nahrát" pořady zpětně, tedy ty, co už skončili. Když tvrdí, že EPG jede po netu, neměl by to být problém, ne? Jak to funguje neexUPC zákazníkům? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. dubna 2021 Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Ano, pokud Kaon HD Mediabox nemáš připojený k internetu a nebudeš mít o tuto službu i nadále zajem, tak ti Mediabox zůstane i po migraci. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. dubna 2021 Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Ano, bude se muset zřejmě aktualizovat i software u Mediaboxů, protože platforma Horizon po migraci u nás v České republice skončí. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JanS Odesláno 1. dubna 2021 Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Zdravim, Vodafone nam vymenilo Mediabox za Vodafone TV krabicku a chtel bych se zeptat, jestli jste nekdo neresili napojeni univerzalniho dalkoveho ovladace (napr. Remote For All) na Vodafone TV krabicku? Nedari se mi to sparovat, tak premyslim, jestli se to nahodou nekomu podarilo. Nebo to proste neni podporovane... Diky za kazdou radu! Jan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Japhy Odesláno 1. dubna 2021 Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Další info z tech. podpory. Pokud někdo bude chtít jen TV bez netu, může mít i ten nový STB, dostane k tomu ale i modem a pustěj mu tam zdarma omezený net kvůli doplňkovým funkcionalitám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Japhy Odesláno 2. dubna 2021 Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Mělo by to tak být. Jestlis už dostal mail ohledně migrace služeb, tak tam je budoucí vyúčtování rozepsaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marmira Odesláno 2. dubna 2021 Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Já jsem už dostala mail a k výměně má dojít mezi 4-5/2021. Službu mám mít celkově ale o 50 Kč dražší 🙄. Mám cihlu a v druhém pokoji Kaon, který jsem si od UPC kdysi odkoupila (a neplatím za něj tedy nájem) a Vodafone mi bude chtít účtovat za ten druhý stb 50 Kč pronájem. Vtipné mi přijde, že na svých stránkách píše Vodafone, že pronájem stb je za 70 Kč, ale po převodu k Vodafone TV mi za jeden stb budou účtovat pronájem 190 Kč měsíčně a za druhý 50 Kč. To mi nepřijde úplně košer :/. Tak doufám, že aspoň ten jeden stb bude ten Premium VTV box, když už za něj budou chtít 190 měsíčně. 1 Citovat Internet 150 - TV Komplet HD DVR Mediabox, modem (odkoupený) Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.