tomus Odesláno 5. dubna 2021 Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 @behstrom už jsem ti psal že věrnostní slevy byly zrušené. HbbTV Vodafone boxy neumí a je to podle mě škoda, protože u moderního setoboxu bych takovou funkci očekával, ale možná je to dané tím že je to vlastně hybridní box, který se používá i na IPTV, kde HbbTV už z principu nemůže fungovat, takže to nezprovoznili asi radši ani na DVB-C, a pustit HbbTV přes HDMI kabel do televizoru taky technicky nelze, takže nezbývá než před set-top box zařadit anténní rozbočovač a z něj vést koaxiální kabel do televizoru, na kterém pak naladit TV vysílání v DVB-C, nebo -T, což ale bohužel znamená že díky rozbočovači dojde k mírnému útlumu signálu a zvyšuje se tím pravděpodobnost zhoršení kvality příjmu televizního vysílání. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 5. dubna 2021 Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 No ale to zase budeš muset mít CA modul, protože jinak chytneš jenom ten základ? Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 5. dubna 2021 Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 (upraveno) Tak HbbTv jede jen u programů ČT,Nova,Prima,Barrandov a ČRozhlas.A k tomu ti ta základni nabidka stačí Upraveno 5. dubna 2021 uživatelem namec Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 5. dubna 2021 Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 před 44 minutami, tomus napsal: HbbTV přes HDMI kabel do televizoru taky technicky nelze to opravdu nejde ??? Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 5. dubna 2021 Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Na Barrandově tuším HbbTV není, ale jinak funguje i na Óčku, Noe, Seznamu, RTVS1 a RTVS2. Každopádně absence u set-top-boxu a nutnost používání nějakým krkolomným způsobem v TV, je špatně. Takto by služba fungovat neměla. 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 5. dubna 2021 Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Máš pravdu.Ale jestli někdo má modul a chtěl by sledovat HbbTV,tak i přes to,že jsou některé stanice zakodovány,,které mají tuto službu aktivní,tak HbbTV na těch stanicích funguje.Ale jak říkáš,je to krkolomný a nepraktický 1 Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 5. dubna 2021 Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 (upraveno) na německých programech to taky jde, já se ale podivuju tomu že to nejde přes HDMI, vždyt se prodávaj setoboxy a ty to maj , já se jen ptám nemám s tím absolutně žádný zkušenosti mě to v TV funguje už roky, fakt jsem se o to nikdy nezajímal proto se divím že jsou s tím problémy Upraveno 5. dubna 2021 uživatelem Honza333 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 5. dubna 2021 Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Bohužel tyhle doprovodné informace jako HbbTV, EPG, teletext, doprovodné titulky a podobně přes HDMI kabel neprojdou, vždycky je nutné si to pustit přímo na set-top boxu, pokud to chceš mít přímo na televizoru tak je nutné připojit koaxiální kabel a televizor samozřejmě mít připojený k internetu kvůli HbbTV. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 5. dubna 2021 Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 (upraveno) já o tom fakt nic nevím ale HDMI od 1.4 má pokud vím taky v kabelu net tak to fakt neproleze, já žil v domění že když dám např. ten net do toho setoboxu tak po tom kabelu vleze net i do tv, fakt nemám zkušenosti a ani to nemám na čem vyzkoušet, já bych to takhle nepřipojoval ale myslel jsem že ta možnost je, samozřejmě ten kabel to taky musí mít Upraveno 5. dubna 2021 uživatelem Honza333 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 5. dubna 2021 Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 HbbTV je o extra PIDu ve streamu dané stanice, který spouští onu volbu "červeného tlačítka". Takže když se nad tím člověk zamyslí, tak do TV přes HDMI to opravdu nepůjde. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.