Přejít na obsah

Výměna zařízení HD DVR Mediabox za Vodafone TV

Doporučené příspěvky

Návštěvník Japhy

Zdravím. Jak to je se stanicemi rádií? U UPC nebyl problém, tady STB po instalaci napíše, kolik naladil TV stanic a kolik rozhlasových, ale jak se k nim dostat?

Neválí se vám někomu doma starý HD PVR Kaon s funkčním ovladačem?

Jde mi tedy hlavně o ten ovladač, náš už reaguje hodně neochotně, a Vodafone TV zatím v nedohlednu, tak kdyby někdo byl ochoten i za drobný obnos poskytnout, byl bych vděčen.

• 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • modem Compal, VTV Box, CA Modul
  • Plzeň Bolevec

Pokud máš set-top-box v pronájmu, tak bych kontaktoval Vodafone ať ti ho vymění.

Jinak to můžeš zkusit třeba na bazaru tady:

https://elektro.bazos.cz/inzerat/133073606/dalkove-ovladace-vsechny-orig-a-100-funkcni.php

Eventuálně můžeš použitý ovladač od Kaon HD mediaboxu, s tímto také funguje, mám to osobně vyzkoušené.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
V 12. 4. 2021 v 22:33, Honza B napsal:

Mě by zajímalo, jak podle toho seznamu jdou (nejdou) na Vodafone boxu kanály ARD,ZDF,ORF,TVP....všude nebo regionálně. ...???

V 16. 4. 2021 v 11:39, Japhy napsal:

Zdravím. Jak to je se stanicemi rádií? U UPC nebyl problém, tady STB po instalaci napíše, kolik naladil TV stanic a kolik rozhlasových, ale jak se k nim dostat?

Odpoví zde někdo na tyto dotazy??

• Basic, Super
  • Super
  • Základní, Family
  • Compal CH7465
  • Brno
Návštěvník silebiscz

Lidičky, máte někdo zapojenej VTV box do receiveru? Pokud ano, funguje vám zvuk přes receiver, nebo jej VTV posílá jen do televize?

Můj setup je TV Sony - AVR Marantz - Vodafone box a bohužel nejsem schopen zprovoznit zvuk z boxu do audio soustavy. Marantz hlásí žádný audio vstup, video funguje.  Zvuk jde rovnou do telky a v ní ani nejsem schopen přepnout na audio systém. Neustále mi přepíná zvukový výstup na telku. Kontroloval jsem verze HDCP a box i Marantz podporují stejnou verzi. 

Máte někdo podobné zkušenosti? Opravdu nefunguje VTBox s domácím kinem nebo je to nějaká chyba mého boxu?

Sice mam ještě cihlu,ale stb mam pichkej primo do tv(Samsung) a z tv do receiveru(taktéž Marantz).Optimálně je mit tv a receiver propojeny pres hdmi (eARC vstup,vystup)

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...