Návštěvník Jachym Odesláno 2. února 2021 Sdílet Odesláno 2. února 2021 Pro info přidávám PrintScreen. V březnu bude probíhat výměna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. února 2021 Sdílet Odesláno 3. února 2021 Díky za info, docela mě překvapila ta věta: "Vaše stávající zařízení HD DVR Mediabox od vás Vodafone nepožaduje Vráit, a to ani do budoucna. Zařízení vám zůstává a je jen na vás, zda si ho chcete ponechat." Asi je pro Vodafone levnější ten set-top box ponechat klientům, než ho pak draze likvidovat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pavel8zvonicek Odesláno 3. února 2021 Sdílet Odesláno 3. února 2021 (upraveno) Pokud máte HD-DVR mediabox, tak věřím, že výměna proběhne nejpozději na jaře. U HD-boxů výměny začnou přibližně od jara/léta letošního roku (tuto informace ale raději berte s rezervou, díky). Upraveno 3. února 2021 uživatelem pavel8zvonicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 3. února 2021 Sdílet Odesláno 3. února 2021 (upraveno) před 7 hodinami, tomus napsal: Díky za info, docela mě překvapila ta věta: "Vaše stávající zařízení HD DVR Mediabox od vás Vodafone nepožaduje Vráit, a to ani do budoucna. Zařízení vám zůstává a je jen na vás, zda si ho chcete ponechat." Asi je pro Vodafone levnější ten set-top box ponechat klientům, než ho pak draze likvidovat. Problém asi, možná, bude se servisem. Jestli na té "cihličce" cokoli odejde, asi výměna za nové Vodafone zařízení bude nezbytná. Každopádně já se té výměně bránit nebudu, i když jsem s "cihličkou" naprosto spokojen ..... a docela se těším na ten nový STB. Upraveno 3. února 2021 uživatelem Ivo Mašek Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pavel8zvonicek Odesláno 3. února 2021 Sdílet Odesláno 3. února 2021 Pavle, jestli máte od UPC zapůjčen HD-DVR mediabox, tak již brzy vás budeme kontaktovat a domluvíme s vámi termín, kdy se u vás zastaví technik, který dodá Vodafone box a internetový modem Compal. Po výměně zařízení bude sloučeno vyúčtování za Vodafone a UPC služby do jedné faktury. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník THOVT Odesláno 3. února 2021 Sdílet Odesláno 3. února 2021 Já mám už po výměně. Něco je oproti cihle lepší, např kvalita obrazu., ale slibované své seřazení programů na VF také nejde. Ale jinak celkové spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yarda_cz Odesláno 3. února 2021 Sdílet Odesláno 3. února 2021 Dá se někde k výměně přihlásit? Abych to měl taky za sebou? Citovat Super - ALLinONE Compal CH7465 Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pavel8zvonicek Odesláno 3. února 2021 Sdílet Odesláno 3. února 2021 Zdravím vás já nechápu proč Vodafone koupila společnost upc kabelové televize Když nedokážu udělat sloučení všechny vyúčtování dohromady nebo výměna zařízení HD DVR mediabox za Vodafone TV a jeslí půdě technická problém ze software a program a já uvažuji že asi si nechám ten přístroj a podle toho Vodafone je Praha 10 Vršovice na seznamu o výměně na jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 3. února 2021 Sdílet Odesláno 3. února 2021 Ten seznam bych chtěl vidět 1 Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tube Odesláno 3. února 2021 Sdílet Odesláno 3. února 2021 @pavel8zvonicek Protoze melo UPC rozvinutou infrastrukturu, hlavne ve mestech. Urcite se to da vyuzit i pro napojeni BTS v pripade 5G,4G atd. Nabizeli sami internet pres CETIN, tak to dava smysl naprimo pres vlastni rozvody. A urcite ma VF sve dalsi plany, ktere s nami nekonzultuje 1 Citovat Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.