Ladik Odesláno 3. února 2021 Sdílet Odesláno 3. února 2021 Pavle jsi strašně netrpěliví. Nemůže být všechno hned. Dejte jim čas. Citovat Super - Základní - Litomyšl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 3. února 2021 Sdílet Odesláno 3. února 2021 Pavel bohužel některé věci nedokáže normálně pobrat Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník IvanL Odesláno 3. února 2021 Sdílet Odesláno 3. února 2021 My už STB od Vodafone máme a nadšeni tedy moc nejsme. Mediabox UPC měl skvělý ovladač, který šel spárovat s TV, to Vodafone DO neumí. Takže teď místo jednoho ovladače musíme mít na stole dva. TV máme připojenou k soundbaru, opět problém, zvuk nejde ovládat ovladačem Vodafone. Samotný STB neumí řadit programy, neumí ani vybrat a odfiltrovat oblíbené. Za tu chvíli co ho máme jsme ho museli třikrát restartovat, protože to hlásilo, že nemáme předplacené programy. Občas nefunguje přepínání mezi posledními sledovanými programy. Za nás je to tady krok zpátky. Myslel jsem, že si koupíme nějaký vlastní STB s CA modulem, ale není to možné, Vodafone nenabízí karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. února 2021 Sdílet Odesláno 3. února 2021 Tak ty softwarové nedostatky a chyby se dají určitě časem opravit a určitě se to postupně bude zlepšovat, ale třeba ten chybějící optický výstup a hloupý dálkový ovladač je šlápnutí vedle. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 3. února 2021 Sdílet Odesláno 3. února 2021 (upraveno) Myslim, ze vsichni soudni lide uz daaaavno vystrizliveli z vidin nejakych softwarovych updatu... slibem nezarmoutis, ale v realu na to vzdycky vsichni vyrobci srali jak na placatej šutr. Zajmem vyrobcu je predevsim prodavat (nove) vyrobky, uz daaaaavno neni jejich zajmem kvalita a funkcnost vyrobku Upraveno 3. února 2021 uživatelem Evzen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 3. února 2021 Sdílet Odesláno 3. února 2021 To co píšeš,je pravda jenom z části.Tenhle přístup funguje třeba u smart tv, kde aktualizace probíhají max do roku a pak se na to kašle.Ale provozovatelu treba kabelove/IPTV tv to neplati.Kdyby jo,tak třeba "cihla" je do dnes nepouzitelna. Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 4. února 2021 Sdílet Odesláno 4. února 2021 Provozovatelé kabelové TV a IPTV ovšem nejsou výrobci, takže i kdyby měli snahu držet vše při životě stůj co stůj, tak jim to není moc platné. @ IvanL VF dává CA modul s kartou do pronájmu za 70,-Kč měsíčně Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 4. února 2021 Sdílet Odesláno 4. února 2021 Pokud vim, tak pokud byl nejaky SW update, tak se tykal tak leda nejakeho zasadniho pruseru... ale ze by se nekdo nejak pretrhnul s vylepsovanim pouzitelnosti (UX), nebo nedejboze s vylepsovanim nebo dokonce pridavanim funkcionality, o tom jsem neslysel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chally74 Odesláno 4. března 2021 Sdílet Odesláno 4. března 2021 Tak já už mám migraci ne/úspěšně za sebou. Za mě je to teda velkej průser. To co tady UPC léta pracně a v celku úspěšně budovalo, tak to Vodafone totálně zašlapal do bláta. Brutálně nestabilní internet výpadky klidně 6x za den. (možná jen špatný modem....technik objednán). Jsem poměrně zapálenej online hráč a spojení Xboxu s HD mediaboxem nebyl absolutně žádnej problém....s tím novým routerem už tejden totálně trpim...není hra aby mě to nevykoplo! STB je designově povedenej ale funkčně už moc ne. Pomalá odezva, neumí můj ovladač od TV (Samsung One remote) HD dvr mediabox to uměl. Prostředí STB je naprosto otřesný....rozpatlaný jak kdyby to mělo rozlišení tak 640x480. Obrazová kvalita podle mě šla taky celkem dolů oproti UPC....nevim no....jsem spíš nasranej. A to jsem se na to celkem těšil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Strejda Odesláno 5. března 2021 Sdílet Odesláno 5. března 2021 Lze tu nabízenou výměnu STB naopak odmítnout a nechat si stávající HD Mediabox, abych se vyhnul těm zde uživateli popisovaným nepříjemnostem a zhoršení kvality služby, s kterou jsem aktuálně spokojen? Například nemožnost používat nadále jeden ovladač "Samsung One Remote Control" či si seřadit oblíbené programy bych vnímal jako skutečně dost zásadní zhoršení UX. A skutečně je i u ostatních uživatelů také horší kvalita obrazu (horší DVB-C tuner v novém STB?), jak tady zmiňuje uživatel Chally74? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.