Marek-26 Odesláno 5. března 2021 Sdílet Odesláno 5. března 2021 Změnu kvality v DVB-C jsem nezaznamenal. Výměně se nevyhnete, Horizon prostředí (aplikace, web, SW v boxech) nebylo součástí prodeje UPC a bude tak ukončeno. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 5. března 2021 Sdílet Odesláno 5. března 2021 Kvalita DVB-C tuneru může mít vliv nanejvýš na případnou chybovost signálu, ale rozhodně nijak nesouvisí s kvalitou obrazu jako takového. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 5. března 2021 Sdílet Odesláno 5. března 2021 (upraveno) ...nebude pricina zhorseni obrazu v tom, ze dotycni ve skutecnosti nepouzivaji DVB-C, alebrz tu IPTV zhovadilost (a mozna o tom ani nevedi)? Vzdyt se prece psalo, ze ten VF box zatim DVB-C vubec neumi... Upraveno 5. března 2021 uživatelem Evzen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 5. března 2021 Sdílet Odesláno 5. března 2021 Už ho umí minimálně od doby, kdy Vodafone začal měnil UPC boxy. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 5. března 2021 Sdílet Odesláno 5. března 2021 (upraveno) OK, nicmene to porad nedava jistotu, ze v konkretnim setupu je opravdu pouzit DVB-C prijem. Umim si zive predstavit, ze v ramci vnucovani "uzasnych a neodolatelnych" featur jako zpetne zhlednuti nebo kravin typu videoteka je nicnetusicim uzivatelum automaticky box nastaven do rezimu IPTV (aneb OTT), tzn. kvalitativne horsiho obrazu nez v DVB-C. Upraveno 5. března 2021 uživatelem Evzen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 6. března 2021 Sdílet Odesláno 6. března 2021 V 4. 3. 2021 v 16:00, Chally74 napsal: neumí můj ovladač od TV (Samsung One remote) HD dvr mediabox to uměl. Ovladačem Samsung One Remote jde ovládat Vodafone box. Alespoň u TV Samsung QE55Q80TA to mám ověřeno. Při konfiguraci ovladače se sice nenabízel Vodafone, ale stačilo ho zadat ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jachym Odesláno 18. března 2021 Sdílet Odesláno 18. března 2021 (upraveno) Zdravím, tal dnes box ráno vyměněn. Musím říct, že jsem docela spokojen. Box vypadá lépe. Umí WiFi ale technik to připojil klasický kabelem, mám modem hned vedle. Prostředí je plynulé. Ovladač automaticky zapne TV i vypne, což je super. Jeden ovladač ovládá i další zařízení ( android box Xiaomi ). Obraz je pocitově kvalitnější. Zvuk je prostorový 5.1 ( mám domácí kino ). Super je ovládání hlasem, řeknu název programu a mám přepnuto ( je to rychlé a přesné ). Co mi vadí je přepínání programu, to je docela zdlouhavé protože se načítá i obraz daného pořadu ( škoda, že nelze náhledy vypnout ). Dále pro 4K tv jsou nahledy, takové neostré a myslím, že prostředí chce ještě doladit. Každopádně mně zajímá kvalita obrazu a né prostředí. Věřím, že se to časem ještě doladí. Super jsou aplikace jako Netflix, HBO, Filmbox. Vše v jednom. Celkově jsem spokojen a pro mé potřeby je to dostačující. Uvidíme při delším používání. Upraveno 18. března 2021 uživatelem Jachym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 18. března 2021 Sdílet Odesláno 18. března 2021 Opravdu ten Vodafone box umí wi-fi ? Já všude slyšel že se k internetu umí připojit pouze kabelem, přes wi-fi ne. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 18. března 2021 Sdílet Odesláno 18. března 2021 Byt vyrobcem (nebo vlastne spis Vodafonem), tak se teda na pripojovani ke zdroji dat pres Wifi zvysoka vyse*u a nic takovyho radeji neumoznim. Nehodlal bych riskovat zahlceni helplajny telefonaty od joudu, kteri technice rozumi jak koza petrzeli, pripoji to kdovijak ve kdovijak zarusenym prostredi, a pak nadavaji, ze "to nefunguje, seka se to, obraz ctvereckuje" a cojavimcojeste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jachym Odesláno 18. března 2021 Sdílet Odesláno 18. března 2021 před 10 minutami, tomus napsal: Opravdu ten Vodafone box umí wi-fi ? Já všude slyšel že se k internetu umí připojit pouze kabelem, přes wi-fi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.