Přejít na obsah

Výměna zařízení HD DVR Mediabox za Vodafone TV

Doporučené příspěvky

Návštěvník Evzen

Jak uz jsem psal driv v tomto vlaknu - dovedu si velmi zive predstavit, ze uzivatelum (zvlaste takovym, kteri veci nerozumi) je v ramci vnucovani vselijakych "uzasnych" featur jako zpetne zhlednuti, videoteka a podobne ptakoviny, box zprovoznen rovnou v rezimu IPTV, aniz by se jich nekdo ptal, nebo se jim snazil vysvetlit rozdil a nechal je rozhodnout.

Takze dokud tady nebude nejaky fundovany nazor od cloveka, ktery ma dostatecne technicke znalosti a udela nejakou rozumnou recenzi, beru dosavadni nazory s velkou rezervou.

Návštěvník Evzen

Tak tim hur zrejme naprosty laik rozpozna, jakou TV vlastne sleduje, ne?

Nevim, nevidel jsem ho, tak netusim, jestli to nekde v menu, v OSD, apod. je jasne videt... nebo jestli je to v ramci co nejjednodussiho rozhrani a ovladani (aby se v tom chudak bezny Pepa neztratil a nepripadal si jako blbec) nerozpoznatelne.

před 1 hodinou, Standa napsal:

Ten STB musí být vždy přpojen k internetu, jinak nefunguje ani jako DVBC STB

mas to overeno ??? to by byl opravdu pruser, protoze znam spustu lidi , kteri nemaji u tv internet a na filmoteku kaslou

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Návštěvník Jachym

Dnes jsem vyzkoušel a internetový kabel jsem vypojil a TV funguje stále. Jen vypadnou online služby, takže moc nerozumím komunikaci viz výše. Já box mám a mám to vyzkoušené. Dále jak jsem již psal, tak box má i WiFi a není potřeba tahat kabel. Zatím testují 3 den a žádný problém jsem nezaznamenal a jsem spokojen. Ono se vlastně nic neubralo oproti předcházejícímu setoboxu. Spíš má funkce vylepšeny.  Zpětné přehrání o dost rychlejší a téměř okamžitě i start setoboxu. 

kdyz nad tim premyslim, tak by to melo fung. i bez internetu, maji v nabidce i pouze TV  a co daji starsim lidem , kteri nemaji internet ??

Preci nebubou platit pronajem boxu a jeste modemu ??

Upraveno uživatelem kotasek
  • Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno

Tak zkuste ten STB resetovat nebo udělat "továtko" bez připojeného internetu ...

A nabídka TV bez internetu neznamená, źe nebudeš mít k dispozici nelineárni sluźby

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Návštěvník Jachym
před 4 hodinami, behstrom napsal:

chci se zeptat až budou vyměny mediaboxu  na nové boxy    ty podminky a cena mi zustavají co jsem objednal ještě s UPC    co myslite? 

Ano, vše zůstává za původní ceny. Měsíc před převodem dostanete e-mail, kde budou instrukce a také jsou zasílány SMS zprávy o průběhu migrace. Musím uznat, že to Vodafone komunikuje výborně a veškeré informace jsem dostal včas a to buď e-mailem nebo textovou zprávou. Dokonce hned další den po instalaci jsem dostal SMS, zda je vše v pořádku. 

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...