Návštěvník juliettpapa97 Odesláno 22. března 2021 Sdílet Odesláno 22. března 2021 Tak já jsem už byl domluvený na konkrétní termín výměny, a pán 15 minut před koncem intervalu, který avizovali pro svůj příjezd, zavolal, že zařízení nemá a že k výměně dnes nedojde. Nechci si představovat, jak reagují lidi, kteří si kvůli tomu například vezmou volno v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 22. března 2021 Sdílet Odesláno 22. března 2021 Začíná to připomínat Českou poštu, která je ovšem ještě o level jinde, protože ani nedojede a nedá vědět... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 22. března 2021 Sdílet Odesláno 22. března 2021 Stane se, aspoň že zavolal. A Česká pošta vědět dá, ale až druhý den SMSkou s tím že vás nezastihli doma. 😄 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardHorcic Odesláno 23. března 2021 Sdílet Odesláno 23. března 2021 No, třeba taková Britská pošta už zkouší doručovat zásilky dronem. A Česká pošta? Ta zkouší doručovat zásilky...... 1 Citovat 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beepee Odesláno 23. března 2021 Sdílet Odesláno 23. března 2021 Občas mám pocit, že se ani nepokouší... Citovat 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lukino Odesláno 23. března 2021 Sdílet Odesláno 23. března 2021 V 21. 3. 2021 v 19:17, Jachym napsal: Ano, vše zůstává za původní ceny. Takže předpokládám, že když jsem si od exUPC zakoupil Mediabox, VF mi nový tedy "daruje" a nebudu muset platit pronájem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 23. března 2021 Sdílet Odesláno 23. března 2021 Jasně a dají vám zdarma telefon, když jste si před lety koupil telefon bez 4G a 3G vypnou ... Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tube Odesláno 23. března 2021 Sdílet Odesláno 23. března 2021 Tak bez 4G a s vyplym 3G se da jeste stale volat na 2G. Ale i u modemu si spousta lidi vyjednala cenu tak, ze je stejna jako meli predtim a obsahuje i pronajem, tak to @Lukino muze zkusit. Citovat Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 23. března 2021 Sdílet Odesláno 23. března 2021 Volat ano, datovat nikoliv. A neavíme se tady o koncové ceně, ale o platbě pronájmu. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tube Odesláno 23. března 2021 Sdílet Odesláno 23. března 2021 Jasne, vim, ze pronajem. Myslel jsem ti, ze se cena pronajmu da zakomponovat do ceny sluzby bez navyseni. Takze neplatim 400 + 70, ale stale 400, jen sluzbz slevni na 330 + 70 pronajem. Citovat Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.