Marek-26 Odesláno 24. března 2021 Sdílet Odesláno 24. března 2021 @namec Bohužel to budou tisíce klientů. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lukáš Polák Odesláno 24. března 2021 Sdílet Odesláno 24. března 2021 Aktuálně jsem se vyptal přímo u Vodafone: https://digital.rozhlas.cz/migrace-byvalych-zakazniku-upc-na-vodafone-tv-potrva-dva-roky-analogova-nabidka-8453013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 24. března 2021 Sdílet Odesláno 24. března 2021 @behstrom Lidi bez HD DVR boxu a s nepropojenými Kaony USB zatím nekontaktují. U některých nebude třeba dělat ani výměnu, jen se z boxů odstraní Horizon prostředí. Jestli poté začne další fáze výměn, či se Kaony nechají tzv. na dožití netuším. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tube Odesláno 24. března 2021 Sdílet Odesláno 24. března 2021 Tou analogovou nabidkou mysli tech par programu v UHF pasmu? Kolik jech tam vlastne nyni je? Ja uz nikde analogy neladim. V eteru na DVB-T/T2 zadne nejsou (v MSK kraji) a v zasuvce UPC neco je, ale neladim. Citovat Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 24. března 2021 Sdílet Odesláno 24. března 2021 Trochu koukám, že tu někdo míchá pojmy s dojmi.Analogová nabídka je pouze v některých lokalitách na síti exUPC (podle informací z fóra by to mohlo být v Praze, Brně, Ostravě, Plzni a snad oblast Teplicka) v pásmu VHF. V DVBT(2) analog samozřejmě nevysílá a nevysílal ..Omezení u FM je teď v kabelovce na kmitočty na rozsah 102-108 MHz. Je to z duvodu rozšíření zpětného směru do 85 MHz .. Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardabr Odesláno 24. března 2021 Sdílet Odesláno 24. března 2021 Kdo má tedy Kaon, zůstane mu Kaon a služby se zlepší v tom, že mu přestane fungovat Horizon pro zpětné zhlédnutí. Citovat 500 Mb/s - Komfort CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG Kladno, Kročehlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 24. března 2021 Sdílet Odesláno 24. března 2021 Zřejmě to tak bude podobně. Kdo má nepřipojený Kaon na internet, tak toho se výměna netýká v této fázi. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dcvojta Odesláno 24. března 2021 Sdílet Odesláno 24. března 2021 A co “pevný” telefon od UPC? Nebudu kvůli tomu v pozdější vlně migrace? Kaon mám propojený s modemem. Já ho tam mám od začátku v ceně a v podstatě ho nepoužívám ten telefon. Já bych ho kdyžtak zrušil. Na vodafone tv už se těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 24. března 2021 Sdílet Odesláno 24. března 2021 @dcvojta Ano, zákazníci s pevnými linkami přijdou na řadu později jak ti bez nich. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladik Odesláno 24. března 2021 Sdílet Odesláno 24. března 2021 Já používám telefon na prozvánění, když nemůžu najít mobil. Citovat Super - Základní - Litomyšl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.