Návštěvník Evzen Odesláno 17. ledna 2021 Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Ahaaa, tak pokud jde o vybaveni takrikajic "ze suplikovych zasob", to je pak samozrejme krapet jina pisnicka 😉 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vosay Odesláno 17. ledna 2021 Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Něco v tom smyslu, hlavně nejde o žádné položky a neměním to každý rok, natož měsíc. Třeba teď nebude potřeba ani routeru, takže otázka switche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 17. ledna 2021 Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Pokud nebude stačit Compal v režimu router a přepne se do režimu modem, pak naprosto bez debat ten TP-Link C50 vyměnit za nový s Gbps porty. Jinak C50 má CPU 580 MHz, zatímco třeba C6 má 750 MHz, takže i výkonově je to někde jiínde. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vosay Odesláno 17. ledna 2021 Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Jj, tu C6ku bych případně koupil, ale počkám jak bude fungovat ten Compal, dám mu šanci [emoji2] Spíš aby případně víc zařízení nedělalo nějakou rotiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 17. ledna 2021 Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Nepředbíhej ,nainstaluj ,vyzkoušej a potom uvidíš, já si myslím že ti to bude vyhovovat jak to je .....uvidíš sám Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vosay Odesláno 17. ledna 2021 Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Dávám na tvá slova, s tím počítám, TP můžu koupit kdykoliv. Stejně bych musel něco načíst, nikdy jsem to v režimu dvou zařízení neměl. Jak je nastavit resp asi ten router. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 17. ledna 2021 Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Proč mít dvě zařízení když to obslouží jedno....... nejspolehlivější zařízení je to který nemáš, jediný co jsem ti zapoměl říct nebud překvapenej ten Compal po zapnutí nabíhá velice pomalu no hodně pomalu tak klídek je to normální Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vosay Odesláno 17. ledna 2021 Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Já si právě také myslím, že čím méně, tím lépe, ale zase to musí umět co potřebuji. Tak já předpokládám, že to nějak dáme dohromady s tím technikem, potřebuji případně hned řešit ten nat v xboxu atd, dokud tu bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 17. ledna 2021 Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Nejen internetem živ je člověk (a venku bylo hezky):) ... Ten Mikrotik, pokud máš cos psal, je spíš takové šeptátko. Na 70/70 budiž, na rychlejší linku, ne že by nešel použít, ale má jen 100 Mbit porty. Za Compal v bridgi bych ho jako hlavní router určitě nedával. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vosay Odesláno 17. ledna 2021 Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Také ho mám ve skříni, aby se na něj neprášilo alespoň [emoji16] Uvidím zítra zkusím ten samotný Compal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.