Odesláno 19. ledna 2021 4 roky Proc takhle dlouho trva snizeni tarifu? Pozadavek jsem posilala 11.prosince 2020.
Odesláno 19. ledna 2021 4 roky Zdravím, co kam bylo zasíláno? Každopádně zde na diskuzním fóru to nevyřídíte, využijte příslušné kontakty. Pro exUPC služby využijte spíše https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/kontakty-a-dokumenty/kontakt/ a pro Vodafone služby https://www.vodafone.cz/kontakty/ Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. ledna 2021 4 roky Požadavek jsem zaslala na emailovou adresu technické podpory a na poradime@. Zatímco nic. Telefonicky kontaktoval asi desetkrát, po každé mi slibujete něco jiného. Takže jakákoliv podpora z vaší strany ničeho nestojí.
Odesláno 19. ledna 2021 4 roky Jestli má Vámi zaslaný požadavek a obsah hovoru stejnou informační hodnotu jako Vaše příspěvky zde, tak se ani nedivím, že pracovníci na podpoře nedokáží Vaše požadavky zpracovat. - - - CA Brno
Odesláno 19. ledna 2021 4 roky Jaký tarif konkrétně potřebujete snížit? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. ledna 2021 4 roky Tak na to by měl stačit teoreticky jeden telefonát na zákaznickou linku UPC: 241 005 100 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. ledna 2021 4 roky Taky nechápu, že psal na technickou Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 19. ledna 2021 4 roky Nestačil, volala jsem tam dokonce i dneska. Jako papoušci tvrdí, že předají můj požadavek 'příslušnému oddělení.
Odesláno 19. ledna 2021 4 roky Ok, tak mějte ještě chvíli strpení oni se vám jistě ozvou, obecně platí že pokud klient snižuje nějakou službu, tak pro operátora to znamená snížení finančního příjmu od klienta, takže se většinou snaží nabídnout nějaké alternativní řešení, které by uspokojilo obě strany, zřejmě proto váš požadavek předávají na jiné oddělení, kde se to s vámi pokusí vyřešit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.