Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den, nevíte prosím vás někdo jak přenastavit v učetním software smtp server, aby odcházely emaily zaměstnancům?

Od té doby, co převzal Vodafone nelze odesílat.

Děkuji Jana

Odesláno

Kdo je poskytovatelem emailu, toho smtp nastavit. A jak v nějakém konkrétním účetním SW, to je spíš otázka na toho, kdo ten SW dodal.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Také si myslím, źe je spíše třeba se obrátit na podporu toho účetního systému

[emoji846] Redmi Note 9 Pro [emoji846]

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Já možná tuším o co jde. Jestli oni tam nemají ty staré UPC emaily včetně SMTP serverů.  Někde se tu řešilo, že postupně končí.

Edit:

tady se to řešilo

Upraveno uživatelem Sparrow

• Super
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha 10
Odesláno

Mne zatim stale funguje smtp.dkm.cz.

Odesláno

tak mi nakonec funguje    smtp.dkm.cz ...... Děkuji za všechny odpovědi a rady 😀.

snad to vydrží ješte dlouho

Odesláno

Na to mám právě obavu že už to dlouho nevydrží, takže radši si tam zadej adresu serveru který používáš pro příjem pošty a  pak bude možná ještě nutné vyplnit ověření účtu, tedy přihlašovací jméno a heslo, jinak hrozí že to za několik měsíců budeš muset opravovat znovu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

@Evzen Premyslel jsem o email serveru v Synology. V cem ho pouzivas ty? 

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno
před 4 hodinami, Evzen napsal:

......A z ruznych duvodu mi v tomto setupu vic vyhovuje relay pres smtp poskytovatele pripojeni k Internetu.

Ze ty znas jen pristup k emailu pres nekoho dalsiho, neznamena, ze to tak delaji vschni.

Nojo, ale to by to poskytovatel připojení k internetu (v tomto případě Vodafone) nesměl smtp server od UPC včetně jeho různě klonovaných bratříčků zaříznout. Což platí i pro Honzovu poznámku - zakázaný to rozhodně není, ale ne vždy se to dá použít.

Takže uživateli, má-li připojení od VF/UPC, nezbyde nic jiného, než použít smtp server vlastní (nemá ho každý běžný uživatel, spíš naopak), smtp nějaké freemailové služby (a nejde to vždy univerzálně použít), nebo v lepším případě smtp server firemní, pokud je na firemním mailu. Což směřuje k tomu, pokud je tazatelka v nějaké firmě a pokud má mail firemní, pravděpodobně by byla rozumná cesta použít současně i firemní smtp server.

Jojo, tyhle pošťuchovanice se mi docela líbí😉

Upraveno uživatelem sodekcz

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague