Odesláno 24. ledna 2021 4 roky Dobrý den, nevíte prosím vás někdo jak přenastavit v učetním software smtp server, aby odcházely emaily zaměstnancům? Od té doby, co převzal Vodafone nelze odesílat. Děkuji Jana
Odesláno 24. ledna 2021 4 roky Kdo je poskytovatelem emailu, toho smtp nastavit. A jak v nějakém konkrétním účetním SW, to je spíš otázka na toho, kdo ten SW dodal. - - - - -
Odesláno 24. ledna 2021 4 roky Také si myslím, źe je spíše třeba se obrátit na podporu toho účetního systému [emoji846] Redmi Note 9 Pro [emoji846] Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 24. ledna 2021 4 roky Já možná tuším o co jde. Jestli oni tam nemají ty staré UPC emaily včetně SMTP serverů. Někde se tu řešilo, že postupně končí. Edit: tady se to řešilo Upraveno 24. ledna 2021 4 roky uživatelem Sparrow Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 25. ledna 2021 4 roky tak mi nakonec funguje smtp.dkm.cz ...... Děkuji za všechny odpovědi a rady 😀. snad to vydrží ješte dlouho
Odesláno 25. ledna 2021 4 roky Na to mám právě obavu že už to dlouho nevydrží, takže radši si tam zadej adresu serveru který používáš pro příjem pošty a pak bude možná ještě nutné vyplnit ověření účtu, tedy přihlašovací jméno a heslo, jinak hrozí že to za několik měsíců budeš muset opravovat znovu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. ledna 2021 4 roky @Evzen Premyslel jsem o email serveru v Synology. V cem ho pouzivas ty? Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 25. ledna 2021 4 roky před 4 hodinami, Evzen napsal: ......A z ruznych duvodu mi v tomto setupu vic vyhovuje relay pres smtp poskytovatele pripojeni k Internetu. Ze ty znas jen pristup k emailu pres nekoho dalsiho, neznamena, ze to tak delaji vschni. Nojo, ale to by to poskytovatel připojení k internetu (v tomto případě Vodafone) nesměl smtp server od UPC včetně jeho různě klonovaných bratříčků zaříznout. Což platí i pro Honzovu poznámku - zakázaný to rozhodně není, ale ne vždy se to dá použít. Takže uživateli, má-li připojení od VF/UPC, nezbyde nic jiného, než použít smtp server vlastní (nemá ho každý běžný uživatel, spíš naopak), smtp nějaké freemailové služby (a nejde to vždy univerzálně použít), nebo v lepším případě smtp server firemní, pokud je na firemním mailu. Což směřuje k tomu, pokud je tazatelka v nějaké firmě a pokud má mail firemní, pravděpodobně by byla rozumná cesta použít současně i firemní smtp server. Jojo, tyhle pošťuchovanice se mi docela líbí😉 Upraveno 25. ledna 2021 4 roky uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.