Odesláno 31. ledna 2021 4 roky Neví někdo jestli se dá i zpětně pořád nahrát u Vodafone TV? Tuto informaci jsem nikde nenašel. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 31. ledna 2021 4 roky Jak jako nahrát? Jako, že si ho zpětně pustíš a nahraješ kam? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 31. ledna 2021 4 roky Autor Zapomněl jsem napsat že se ptám na tu novou Vodafone TV. U O2 TV kterou také mám zpětně pořad nahrát lze . Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 1. února 2021 4 roky Asi nechápu - když ho mám ve zpětném, tak proč bych si ho nahrával..? Předpokládám, že je řeč o nějakém archívu, odkud si ho můžu po nějakou dobu zase zpětně přehrát? - - - CA modul OVA
Odesláno 1. února 2021 4 roky To asi zaleží na poskytovateli, ne? Někdo má třeba 100 hodin, někdo má (myslím) 3 měsíce? Jestli tedy mluvíme o tomhle. Já si to nahraju na HDD trvale připojený k TV a mám to tam dokud nedojde místo. Nevím ale, jestli by to fungovalo, pokud má někdo nějaký STB. - - - CA modul OVA
Odesláno 1. února 2021 4 roky Tak ja taky tyhlety ptakoviny nepouzivam a nahravam na disk, pripojeny k TV. Ale o tom dotaz nebyl.
Odesláno 1. února 2021 4 roky Přímo ze zpětného shlédnutí nahrávat nelze snad u žádné netové TV. Jedině přehrávat v PC a nahrát obrazovku. - - - - -
Odesláno 1. února 2021 4 roky Autor "Přímo ze zpětného shlédnutí nahrávat nelze snad u žádné netové TV. Jedině přehrávat v PC a nahrát obrazovku." To je naprostý nesmysl, opak je pravdou. Mam O2 TV a tam to jde. Je to výborná věc a často ji využívám. Na něco zapomenu a nemam zrovna čas se dívat tak si to nahraju a kouknu třeba za čtrnáct dní. I zde jsem ale omezen časem, nahrávka vydrží měsíc. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 1. února 2021 4 roky @LadikPletete 2 věco dohromady dle mé optiky. Nevím, jak to funguje u O2, ale u Vodafone jsou 2 rozdílné věci. 1. je zpětné shlédnutí - na určených programech si lze něco až 7 dní zpětně spustit. Příklad: Pustím si z Eurosportu včerejší lyžování. 2. Nahrávání pořadu - Nastavím si nahrání pořadu, který bude uložen na serveru poskytovatele a 90 dní si pořad budu moci přehrát. Příklad: Nastavím si nahrání pořadu COOL Esport, který poběží v pátek od 9:55 na Prima Cool. Poté si ho pustím kdykoliv v následujících 90 dnech (třeba o víkendu atp.) buď přes box nebo přes mobilní aplikaci. Jestli je možnost, si vybrat ze zpětného shlédnutí pořad (tedy v minulosti) a ten si dát nahrát do Cloudu netuším a neslyšel jsem, že by to šlo. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.