Tube Odesláno 5. února 2021 Sdílet Odesláno 5. února 2021 @fanfán tulipán Vidis, ty odpovidas primo na otazku, ale tva odpoved bude uzivazeli uplne vysledne k nicemu. Pokud ma vadu na ono jmenovanem zarizeni, muze mit Podu, O2, nebo treba WiFi po strechach a vubec mu zmena providera nepomuze. Takze nakonec bude mit stejny problem jako mel doted a navic spousty telefonatu, vyrizovani, mozna i odesilani modemu ma VF a uplne zbytecne vymeneneho poskytovatele. Takhle presne odpovidaji na infolinkach pro osobni nabidky, jak zminujes. 1 Citovat Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 5. února 2021 Sdílet Odesláno 5. února 2021 Souhlasím s Adolfem, než se rozhodne pro takto radikální řešení, také dobré vyčerpat všechny možnosti nápravy a myslím že to už se tady mnohokrát podařilo nakonec vyřešit. A když to nakonec přece jen nevyjde, tak nezbývá než napsat dopis s výpovědí odeslat na Vodafone, pak čekat 30 dní od doručení dopisu, pak ještě poštou povracet koncová zařízení a mezitím začít hledat nového operátora, což rozhodně není žádná zábava. 2 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tube Odesláno 5. února 2021 Sdílet Odesláno 5. února 2021 Plny souhlas, jen jsem prosel cele vlakno a Adolf tady nebyl. 🙂 [Souhlasím s Adolfem] /¦\ 1 Citovat Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno 5. února 2021 Sdílet Odesláno 5. února 2021 No a hlavně jde o dva různé lidi, jeden chce dát výpověď a druhý má jen problém s mobilem. 3 Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 6. února 2021 Sdílet Odesláno 6. února 2021 @ Tube Jsem zde pořád, i když nejsem vidět :D Navíc bych to napsal úplně stejně, že výkřiky do tmy a demonstrativní výpovědi k ničemu nejsou a prakticky vždy se pak ukáže, že u jiného operátora jsou nějaké problémy také :) Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 6. února 2021 Sdílet Odesláno 6. února 2021 Že vy dva jste jeden (tomus/A.S.)? 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medvěd Odesláno 6. února 2021 Sdílet Odesláno 6. února 2021 2 sodekcz: Ha! Že by na tom něco bylo? Když jsem si dovolil jednou se "dotknout" veličenstva Adolfa, tak mi to tomus promptně smazal a jeho vysvětlení události bylo, řekněme, úsměvné. Ale co, každý má své koníčky :-) 1 Citovat - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 6. února 2021 Sdílet Odesláno 6. února 2021 Jsem tady ještě jako Medvěd a protože si občas píši sám sobě (jako A.S. rozumně a jako Medvěd nesmysly), tak se holt musí mazat :D Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 6. února 2021 Sdílet Odesláno 6. února 2021 V 5. 2. 2021 v 8:17, Petr Cirek napsal: Ahoj lidi. Už mě ty výpadky internetu a poruchy vytáčí. Rozhodl jsem se ukončit veškeré služby od UPC/Vodafone. A máte někdo nějáký problémy ??? Já tedy absolutně ne, asi je budu muset pochválit chodí to jak z praku.... to tady taky tak moc často není, myšleno ta pochvala na VF Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. února 2021 Sdílet Odesláno 6. února 2021 @Tube To je tak když píšu příspěvek unavený v půl dvanácté večer a vidím tam ikonku stejné barvy jako používá Adolf a i příspěvek odpovídá jeho stylu psaní. 😄 1 2 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.