Odesláno 9. února 2021 4 roky před 3 hodinami, Vhb napsal: ZKUŠENOST S VÝPOVĚDÍ SMLOUVY celkově jsem byl spokojen - až do letošního nástupu VF. Též jsem odešel. Souhlasím s tím, co píšeš. Citovat Po telefonu si jen domu objednáte zástupce společnosti (technika), který s Vámi smlouvu podepíše. Seš v Bruxu nebo v ČR, Ambassadore? Po telefonu, nebo přes net uzavřeš v ČR smlouvu na VF, nebo jinou sr*čku, nějakou půjčku, během pár sekund, ale když chceš odejít, to musíš psát a hodně dlouho prosit! Asi seš Ambassadore trochu mimo. před 26 minutami, Adolf.Shitler napsal: V Plzni asi dostal neodolatelnou nabídku 1000 Mbps za 95 Kč měsíčně od Hvězdonetu, tak prchl a lze mu pouze popřát hodně štěstí panáčkovi 😄 A proč by mu někdo v Plzni nemohl dát lepší nabídku? V Pardubicích mi ji před půl rokem dali . Sice ne za 95 Kč, ale 449 Kč mám stálou rychlost 650/250 Mbit. Blíží se tomuto VF? Ani zdaleka!
Odesláno 9. února 2021 4 roky Jasně, v Pardubicích ti dali lepší nabídku, a proto seš na diskuzním fóru VF, od kterého máš TV. Chtělo by to omezit konzumaci perníku :D - - - - -
Odesláno 9. února 2021 4 roky Citovat Jasně, v Pardubicích ti dali lepší nabídku, a proto seš na diskuzním fóru VF, od kterého máš TV. Chtělo by to omezit konzumaci perníku 😄 Ano, přesně tak. Od VF mám TV, ale už ne net, který stál za vyližprd*l , takže jsem přešel ke konkurenci. A proto jsem na diskuzním fóru VF, od kterého mám TV. Máš s tím problém?
Odesláno 9. února 2021 4 roky Mně je srdečně u zadnice, kdo ti poskytuje net. Já jsem s VF spokojen, dostatečná rychlost, pevná IPv4 a minimum výpadků, což zdaleka není u každé lokálky, co někde překupuje net a pak se podbízí s cenami :PJinak by ses mohl pochlubit, co za tak svělý net máš, aby si člověk na webu přečetl i recenze jiných userů, třeba to taková sláva na finále zase nebude... - - - - -
Odesláno 10. února 2021 4 roky To: Adolf.Shitler Jo, dostal jsem cenově srovnatelnou nabídku, ale hlavně slušnější jednání než u VF. Snad ti z toho nepraskne žilka, panáčku 🙂
Odesláno 11. února 2021 4 roky Tak se s tou nabídkou konečně pochlub, aby všichni věděli, o jakého skvělého a neodolatelného ISP jde. Zatím jenom mlátíš hubou naprázdno a skutek-utek :PA mně z toho žilka rozhodně nepraskne, protože mám net od VF funkční a nemusím si hrát na nějakého odpadlého dezertéra, který jenom přebíhá mezi operátory v domnění, jak na něho všude čekají s otevřenou náručí a dají mu nějaký jinde nevídaný zázrak :D - - - - -
Odesláno 13. února 2021 4 roky Citovat Tak se s tou nabídkou konečně pochlub, aby všichni věděli, o jakého skvělého a neodolatelného ISP jde. Zatím jenom mlátíš hubou naprázdno a skutek-utek 😛 Adolfe, uvádím na tvé přání: Citovat Tak se s tou nabídkou konečně pochlub, aby všichni věděli, o jakého skvělého a neodolatelného ISP jde. Zatím jenom mlátíš hubou naprázdno a skutek-utek 😛 Tak Ádo, co ty? Ukaž výsledek měření a nemlať jen tak hubou! Kolik máš u VF? 950/50 Mbit za 999Kč? Buď konečně frajer a pochlub se! Upraveno 13. února 2021 4 roky uživatelem fanfán tulipán
Odesláno 13. února 2021 4 roky Muzes ukazat cisla i nekam dal nez na vlastni server Edery? Nekde po Evrope, nejakou Ameriku...
Odesláno 13. února 2021 4 roky Určitě, a dodám další: Fakt ještě musím dál něco dokazovat? před 32 minutami, Evzen napsal: Muzes ukazat cisla i nekam dal nez na vlastni server Edery? Nekde po Evrope, nejakou Ameriku... Potřebuješ další?
Odesláno 13. února 2021 4 roky Zaprve, mne nic nedokazujes, ja se jen ptam. Zadruhe, nejak jsi to nepochopil, ja jsem se ptal na cisla ze Speedtestu, ale na servery nekam dal po Evrope a po Americe (server se meni odkazem "Change Server", kterej vidis na svym prvnim screenshotu).
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.