Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Naprostá tragédie, od té doby, co mi sebrali Horizon a dali tu jejich malou Vodafone krabičku, není dne, aby ta televize normálně fungovala. A když máte poruchu, obvykle v noci, přes den se člověk málokdy dívá na televizi, tak se nikam nedovoláte! Oproti UPC šílené. Nejenže musíte  v hovoru vyťukat dva číselné kódy, ale pak 45 minut čekáte,  a nic. Naštvaný vypnete telefon i televizi. Pokud Němci nejsou blbci, tak celý zdejší management brzy komplet vymění. Nejspíš se přidám ke známým, kteří to vydrželi dva týdny a koupili si satelit...

Odesláno

45 minut? To máte štěstí, mě to jejich automat pokládá po 30 minutách.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
  • po měsíci...
Odesláno

Po přechodu z Mediaboxu,naprosté zděšení!!Nemá audio výstup!!!Nelze si seřadit programy!!Z 95 radií má jen 27 českého rozhlasu!!Nahrávání hruuuza!!QUIDE VELMI NEPŘEHLEDNÉ a zasunuté přes 3 kliknutí!!JAKÝ JE ROZDÍL MEZI OBĚMA VTV boxy!?Poraďte kam přejít?!Zlatý MEDIABOX!!!!Přeju pevné nervy!!!!

Odesláno

@noza21 Řadit programy nešly ani předtím, ale zatím chybí funkce oblíbených kanálů, na mediaboxech také zpočátku nebylo, snad přibude i zde. Rádia by už měla být dostupná všechna nebo alespoň naprostá většina. Nahrávání je do cloudu, nepíšete, zda jste měl velký nebo malý mediabox. U velkého se nahrávalo na interní dosk, u malého na externí. EPG lze vyvolat i jinak než vstupem do menu (tam se navíc načte vždy od kanálu 1, nikoliv od aktuálně sledovaného).

Když jsem box zkoušel, přišel mi svižnější, nahrávání do cloudu jsem si pochvaloval, kanály si neřadím a zvuk jsem měl po HDMI.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Marku-26 jde prosím tě nějak nastavit, aby to EPG nebylo průhledné? Špatně se na to dívá.Dik

• -
  • -
  • TV Komfort
  • HD mediabox
  • Ostrava1
Odesláno

VTV box mám už 14 dní zabalený zpět v krabici a až budu mít cestu, vrátím ho. Pro mě je nepoužtelný.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odesláno

Marek-26  dík,v nastavení to není, tak mám smůlu.

• -
  • -
  • TV Komfort
  • HD mediabox
  • Ostrava1

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague