Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ja si myslím, že Compal to proste s tým starým chipom Intel Puma 6 nedáva, keď je pripojených viac zariadení.  

Odesláno

Tak já si ted koupím router co mám ověřený, ne ax55u, který má s 5g problémy, ale ac66ub1 s tím jsem problem nikdy zatím nemel a dám router jako bridge a hovory busou cajk a nebude to padat, jo?

Odesláno

Vyzkoušej a u vidíš, ale ještě předtím bych si zkusil pohrát s nastavením wifi u toho Comaplu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Ja som išiel do TP-Link Archer AX20, podporuje už wifi 6 a funguje výborne.

Odesláno

Já mám vyzkoušeno, že ten starý ac66ub1 funguje i s AX zařízeními lépe než moderní AX routery. S tech AX me zaujal ten Belkin, ze nema zadny fake antenky, ale nechce se me to riskovat kdyz se ani neprodává v CR.

Upraveno uživatelem evlo2

Odesláno

Ja na podzim koupil Asus AX55 a zatim fakt velka spokojenost. Predtim jsem mel vzdy TP-Linky, funguji vlastne dodnes, ale je pravda ze ten Asus ma v necem lepsi spravu.

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

Tak poté co jsem se vrátil k bridge to funguje zatím bez problémů, ale všiml jsem si, že asi budou mít bug s nastavením wifi kanálu, kdy to těch 5ghz vždy dává na ty první, je jedno co člověk nastaví, ale nemám to potvrzeno, jen takový můj dojem.

Uvidím dlouhodobě hlavně co se zahraniční konektivity týče, ale ty neustálé krátké výpadky se nyní nedějí.

• po měsíci...
Odesláno

Tak měsíc po přepnutí routeru upc do bridge ani jeden výpadek, kvalita připojení zcela dostatečná, když mě to vypadlo sem tam, tak jsem vždy identifikoval problém na klientovi (notebook s QCA61x4A). Budiž toto odpovědí pro ty co tvrdí, že když by ten modem byl tak hroznej tak to dělá každému, dělá to ty problémy každému jen většina to neřeší nebo to bere jako vlastnost.

https://i.imgur.com/xUGLYAO.png

Dokonce ani nemam problemy se zahranicni konektivitou, coz me prijde neuveritelne, ze bylo modemem

Upraveno uživatelem evlo2

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague