kotasek Odesláno 13. února 2021 Sdílet Odesláno 13. února 2021 AHOJ prosim nema nekdo zkusenos? .dnes jsem ho zapmul pomoci DO na display se rozsiviti napis ON a jinak nic , cerna obrazovka a ani menu nejne, vyzazeno z napajeni a vraceno. stav porad stejny. nema nejaky master reset ?? Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 13. února 2021 Sdílet Odesláno 13. února 2021 Tipnul bych si že odešel napájecí zdroj, ale ten je integrovaný přímo v set-top-boxu takže s tím nic neuděláš. Není náhodou nějaký resetovací knoflík po těmi dvířky na přístupovou kartu ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hkstaripraha Odesláno 13. února 2021 Sdílet Odesláno 13. února 2021 Napájecí zdroj není součástí set-top-boxu, jeho připojení je externí a já dělám resetování zařízení tlačítkem ON/OFF vedle konektoru zdroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 13. února 2021 Sdílet Odesláno 13. února 2021 Aha tak to se omlouvám za mylnou informaci já mám doma ještě starší verzi tohoto setoboxu serie 3000 a ten má integrovaný zdroj, takže možná zkusit ho vyměnit za podobný se stejnými parametry. Na mém set-top-boxu pod dvířky přístupové karty je tlačítko s označením format, kolébkový vypínač na zadní straně slouží pouze pro odpojení napájení, to setobox určitě nevyresetuje. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 13. února 2021 Autor Sdílet Odesláno 13. února 2021 Diky vyreseno , chtelo to vypnou na delsi dobu .. Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.