Odesláno 13. února 2021 4 roky AHOJ prosim nema nekdo zkusenos? .dnes jsem ho zapmul pomoci DO na display se rozsiviti napis ON a jinak nic , cerna obrazovka a ani menu nejne, vyzazeno z napajeni a vraceno. stav porad stejny. nema nejaky master reset ?? Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 13. února 2021 4 roky Tipnul bych si že odešel napájecí zdroj, ale ten je integrovaný přímo v set-top-boxu takže s tím nic neuděláš. Není náhodou nějaký resetovací knoflík po těmi dvířky na přístupovou kartu ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. února 2021 4 roky Napájecí zdroj není součástí set-top-boxu, jeho připojení je externí a já dělám resetování zařízení tlačítkem ON/OFF vedle konektoru zdroje.
Odesláno 13. února 2021 4 roky Aha tak to se omlouvám za mylnou informaci já mám doma ještě starší verzi tohoto setoboxu serie 3000 a ten má integrovaný zdroj, takže možná zkusit ho vyměnit za podobný se stejnými parametry. Na mém set-top-boxu pod dvířky přístupové karty je tlačítko s označením format, kolébkový vypínač na zadní straně slouží pouze pro odpojení napájení, to setobox určitě nevyresetuje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. února 2021 4 roky Autor Diky vyreseno , chtelo to vypnou na delsi dobu .. Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.