Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Stejný problém máme v Ostravě, dva různé mobily, nefunguje Horizon Go přes wifi. Na technické podpoře radili nainstalovat starší verzi aplikace, to nepomohlo.

Odesláno

Taky jsem Ostrava a mi to jede. Jakndoma na UPC/VF, tak na UPC/VF bussines

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno

Mě pomohlo změnit si heslo do my.upc, tedy i pro přihlášení do horizon go. Teď už mi to funguje zase i přes Wi-fi.

Odesláno

Já nevím, jestli můj příspěvek nebude mimo mísu (moc tomu totiž nerozumím), ale mě přestal HORIZON GO na notebooku fungovat už někdy před měsícem. Psalo mi to hlášku, že aplikace  HORIZON GO přestala být podporována, že se mám registrovat a přihlásit na HORIZON TV.  Tak jsem  starou aplikaci odinstaloval, přihlásil se na Horizon tv a už to zase šlape. Máte někdo podobnou zkušenost?

Muj_web.jpg

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina
Odesláno

Zřejmě mluvíš o aplikaci Horizon Go pro Windows 10, ta byla skutečně již ukončena a nyní na PC funguje pouze webová verze, to s tímhle problémem ale nesouvisí.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

OK, díky za vysvětlení. Jak říkám, moc tomu nerozumím, takže se omlouvám za zavádějící příspěvek nesouvisející s tématem...

Muj_web.jpg

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina
Odesláno

Ano, HORIZON TV pro Windows na PC je skutečně funkční. Ale HORIZON GO už ne.  Vysvětleno  Tomusem  o dva příspěvky výše 😉

Muj_web.jpg

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina
Odesláno

Nevím jak komu ale mě Horizon GO pro W10 normálně funguje

• 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • CA modul
  • Teplice
Odesláno

Já mám na počítači 2 aplikace, jedna pod názvem Horizon Go a druhá pod Horizon TV, když jsem spustil Horizon Go, tak normálně jela, tak jsem ji vypnul a spustil Horizon TV, ta také jela, tak jsem spustil znovu Horizon Go a aplikace najednou hlásila, že pro Windows 10 již není podporována.

PXL_20210222_171958639.jpg

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague