Odesláno 13. února 2021 4 roky Info pro ostatní, dovolal jsem se na operátora a pán mi děkoval, že jsem zavolal a můžu mu předat informace, protože je to prý nějaký globální problém a funguje a nefunguje to všelijak, takže sbírají informace a budou řešit.
Odesláno 13. února 2021 4 roky Stejný problém. 2x telefon Xiaomi mi9. Funguje spustit přes data a potom přepnu na Wi-Fi. Snad to pomůže.
Odesláno 13. února 2021 4 roky Tak zatím to vypadá že to nefunguje jenom pražákům. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. února 2021 4 roky Já funguju, WiFi 2,4 - Xiaomi Redmi 7 - P10 Vršovice Ale mám vlastní router. Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 13. února 2021 4 roky Sokolov a mám stejný problém, přes wifi ne, přes data ano, takže to nebude jen Praha
Odesláno 13. února 2021 4 roky Mě to taky nefunguje, asi 2 dny to tahle zlobí.Zapnu aplikaci, objeví se logo a potom jenom černá obrazovka. Dělá to na mobilu Honor 8. Mostecko Upraveno 13. února 2021 4 roky uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 14. února 2021 4 roky Stejný problém asi 2-3 dny u mých rodičů. Mají Podu. Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 18. února 2021 4 roky včera vyšla aktualizace na Andriod 2.3.64 . Zkoušeli jste ? Nepomohlo ?
Odesláno 18. února 2021 4 roky nepomohlo Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.