Odesláno 16. února 2021 4 roky Dobrý den, mám problém s minecraftem pro android. Potom co jsem si nainstalovala aplikaci qustodio, miinecraft pokaždé když kliknu na nějaké tlačítko řekne co je tam napsáno + button a nějaké číslo, pokud chci nějaké to tlačítko použít musím kliknout dvakrát. Zkoušela jsem ho odinstalovat a znovu nainstalovat, po prvním spuštění fungoval dobře, ale po druhém spuštění zase začal mluvit. Předem děkuji za pomoc.
Odesláno 16. února 2021 4 roky Jedna se o Original Minecraft od Majongu? Tj. Placena aplikace, rekneme hra? Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 16. února 2021 4 roky To vypadá jako kdyby byla zapnutá nějaká funkce TalkBack, která je určená pro ty co špatně vidí a říká vám co vidíte na obrazovce, někde v nastavení by to mělo jít pravděpodobně vypnout, buďto nastavení samotné aplikace qustodio, nebo hry, nebo přímo v androidu, tam je to pod záložkou Přístupnost, ale tam to spíš zapnuté nebude protože to by vám mluvil telefon pořád a né jen ve hře. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.