Odesláno 22. února 2021 4 roky Mě překvapilo, že jsem si chtěl onekdá při práci pustit film (horizon.tv) na vedlejším monitoru (rozšířená plocha), ale měl jsem pouze černou obrazovku s obrovským tlačítkem přehrát/pauza a jel pouze zvuk. Když jsem okno prohlížeče přetahoval na hlavní monitor, tak obraz jel. Docela nepříjemné omezení. Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 22. února 2021 4 roky O takovém omezení jsem v životě neslyšel. Horizon TV takhle sleduji pokaždé na druhém monitoru. I teď. - - - CA modul OVA
Odesláno 23. února 2021 4 roky Autor @cvancara: Tak já nevím, jak si mám jinak vysvětlit, že ani pokud jsem přetáhl okno na půl mezi obě plochy, tak na půlce obraz byl a na druhé nebyl. Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 23. února 2021 4 roky Aktualizuj ovladače grafiky, případně pokud máš ovladače "noname" od Windows tak nainstalovat rovnou od výrobce grafiky. Tam bývá 90% problémů. A zkus to taky v různých prohlížečích. Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 23. února 2021 4 roky Doma nemam dve obrazovky, leda NTB a monitor pri dokine, ale to funguje trochu ninak. Zitra Vam to vyzkousim v praci. Tam mam Dell a u naj pres DP dva monitory. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 23. února 2021 4 roky Mě to doma funguje normálně na 2 monitorech (DVI + VGA) a na TV přes HDMI. Ale co si matně pamatuji, tak podobný problém by v hospodě kde koukáme pomocí NTB a HDMI kabelu v TV na O2 sport. Na TV prázdné černé okno prohlížeče (zvuk šel), stačilo nainstalovat original ovladače a bylo po problému. Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 23. února 2021 4 roky Mě napadlo ještě jedno - dva monitory, a máš je připojené na jedné grafice a nebo třeba jeden na graf. kartě a druhý na základovce (nebo nějak podobně)? Že jeden ten výstup to nezvládal zobrazit (z nějakého důvodu). - - - CA modul OVA
Odesláno 24. února 2021 4 roky Tak jsem otestoval jak web horizon.tv tak aplikaci v chrome horizon.tv Aplikaci v MS storu Horizon GO uz nejde vyhkedat, byla smazana. Upraveno 24. února 2021 4 roky uživatelem Tube Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 25. února 2021 4 roky Stávalo se mi to taky, pokud jsem přetahoval přehrávající okno. Stačilo video vypnout a znovu zapnout a obraz se na druhém monitoru objevil. 350 Mb/s - Komplet Compal, CA modul, VTV premium box Stodůlky
Odesláno 26. února 2021 4 roky Ja mel video zapnute pri pretahovani a OK Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.