Odesláno 22. února 2021 4 roky Mě překvapilo, že jsem si chtěl onekdá při práci pustit film (horizon.tv) na vedlejším monitoru (rozšířená plocha), ale měl jsem pouze černou obrazovku s obrovským tlačítkem přehrát/pauza a jel pouze zvuk. Když jsem okno prohlížeče přetahoval na hlavní monitor, tak obraz jel. Docela nepříjemné omezení. Basic Red Basic Základní CA modul Brno
Odesláno 22. února 2021 4 roky O takovém omezení jsem v životě neslyšel. Horizon TV takhle sleduji pokaždé na druhém monitoru. I teď. - - - CA modul OVA
Odesláno 23. února 2021 4 roky Autor @cvancara: Tak já nevím, jak si mám jinak vysvětlit, že ani pokud jsem přetáhl okno na půl mezi obě plochy, tak na půlce obraz byl a na druhé nebyl. Basic Red Basic Základní CA modul Brno
Odesláno 23. února 2021 4 roky Aktualizuj ovladače grafiky, případně pokud máš ovladače "noname" od Windows tak nainstalovat rovnou od výrobce grafiky. Tam bývá 90% problémů. A zkus to taky v různých prohlížečích. Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 23. února 2021 4 roky Doma nemam dve obrazovky, leda NTB a monitor pri dokine, ale to funguje trochu ninak. Zitra Vam to vyzkousim v praci. Tam mam Dell a u naj pres DP dva monitory. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 23. února 2021 4 roky Mě to doma funguje normálně na 2 monitorech (DVI + VGA) a na TV přes HDMI. Ale co si matně pamatuji, tak podobný problém by v hospodě kde koukáme pomocí NTB a HDMI kabelu v TV na O2 sport. Na TV prázdné černé okno prohlížeče (zvuk šel), stačilo nainstalovat original ovladače a bylo po problému. Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 23. února 2021 4 roky Mě napadlo ještě jedno - dva monitory, a máš je připojené na jedné grafice a nebo třeba jeden na graf. kartě a druhý na základovce (nebo nějak podobně)? Že jeden ten výstup to nezvládal zobrazit (z nějakého důvodu). - - - CA modul OVA
Odesláno 24. února 2021 4 roky Tak jsem otestoval jak web horizon.tv tak aplikaci v chrome horizon.tv Aplikaci v MS storu Horizon GO uz nejde vyhkedat, byla smazana. Upraveno 24. února 2021 4 roky uživatelem Tube Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 25. února 2021 4 roky Stávalo se mi to taky, pokud jsem přetahoval přehrávající okno. Stačilo video vypnout a znovu zapnout a obraz se na druhém monitoru objevil. 350 Mb/s - Komplet Compal, CA modul, VTV premium box Stodůlky
Odesláno 26. února 2021 4 roky Ja mel video zapnute pri pretahovani a OK Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.