Odesláno 2. března 2021 4 roky Dobrý den, mám v plánu si koupit výše uvedený rekordér a ptám se, zda by se nějaký diskutující, vlastnící také VU+ přístroj, nepodělili o zkušenosti s přístroji od VU+ (ideálně přímo VU+ Duo 4k SE) a nahráváním DVB-C, především pak nahráváním více kódovaných programů zároveň (Vím o možnosti nahrávat zakódovaně, kdy přístroj provede dekódování až když je "vypnutý".). Dále mě zajímají obecné informace nezávislé na typu tuneru, jako je správa nahraných pořadů, například zda uživatel vidí u nahrávky název předchozího pořadu (Nahrává se např. NCIS, ale název nahrávky je Hlavní zprávy.), protože název je brán z EPG nebo zda se uloží název, který je dán při programování nahrávání... Zda lze zadat nahrávání i podle vyhledávání názvu pořadu/seriálu a ne pouze např. 1 týdně ve stejnou dobu. Zda je možné nastavit, aby se pořady ukládaly do složek a ne aby byly v jednom adresáři... No pak mě zajímá názor, zda byste si koupili VU+ znovu (Např. kdyby odešel do křemíkového nebe.) nebo zda byste raději přešli k jiné značce. Já jsem se rozhodoval mezi VU+ Duo 4K SE a DreamBox DM 920 UHD. VU+ mě připadá jako lepší volba, samozřejmě založená jen na základě informací, které lze získat na stránkách či z video recenzí na YT. Budu rád za každou sdělenou osobní zkušenost, protože bych rád vybral na první dobrou bez vracení, zvláště v této nepříjemné COVID době. Navíc přistroj v této cenové hladině by měl uživateli sednout, aby se s ním netrápil a ne aby jej při každém použití proklínal (Jako asi každý bych nejraději chtěl "největší dobro" než "nejmenší zlo" 😉 ...). 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní Praha, Černý most I.
Odesláno 2. března 2021 4 roky Nahrávání více kódovaných DVB-C programů v dekódované podobě není reálné, protože CA modul od VF umí v reálném čase odkódovat pouze jeden program (údajně kdysi šly programy 4, ale teď už by měl jít jenom jeden). Pro tyto účely používej DVB-S2, kde to zatím jde. - - - - -
Odesláno 2. března 2021 4 roky tohle používám já: Ferguson Ariva 250 Combo , nahraje vše bez problémů ve formátu TS bez omezení velikosti , bez problému jde vše upravit v PC například střih... samozřejmě přes C- tuner ale pouze jeden program 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 2. března 2021 4 roky Šifrovacie kľúče sa menia často, takže na oneskorené dekódovanie by som sa nespoliehal (vlastná skúsenosť z TechniSatu). A ako tu už bolo napísané, CA Conax 7 modul dekóduje iba jeden stream (taká je špecifikácia). Upraveno 2. března 2021 4 roky uživatelem quadra2030 Super - Základní - Bratislava
Odesláno 2. března 2021 4 roky dm920 přes C-Tuner nahraje i více nekódovaných programů najednou pokud se nacházejí ve stejném muxu Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 2. března 2021 4 roky Nikdy jsem to u té Arivy nezkoušel, tak nevím , ale protože jsou skoro všechny programy kodovaný myslím že je to nepodstatný 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 2. března 2021 4 roky Ferguson jsou Poláci - země neomezených možností. Dost jsem je využíval na SAT, a hlavně karta jen v jednom přijímači a klon do druhého v domácnosti po vnitřní LAN. Hodně lidem to ušetřilo peníze a umí to (aspoň tvrdí) i c CA modulem, ale nemám odzkoušeno Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 3. března 2021 4 roky Sdílení karty přes CA modul není moc reálné. Tedy zcela jistě ne s originál Irdeto modulem. - - - - -
Odesláno 3. března 2021 4 roky Autor před 23 hodinami, Adolf.Shitler napsal: Pro tyto účely používej DVB-S2, kde to zatím jde. Jak používat pro příjem kabelové televize satelitní dekodér? To je asi nějaký překlep, že. před 20 hodinami, quadra2030 napsal: CA Conax 7 modul dekóduje iba jeden stream (taká je špecifikácia). Vlastním dva CA Conax 7 moduly (karty). Pokud bych tedy měl v přístroji VU+ DUO dvě dekódovací karty, pak by mělo být možné nahrávat dva zakódované pořady zároveň? 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní Praha, Černý most I.
Odesláno 3. března 2021 4 roky Ten přístroj neznám ale pokud má 2 tunery a dvě karty tak to musí jít, nebavím se o nějákém nahrávání z jednoho muxu - jsou z toho 2 přijímače tak to musí jít 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.