Odesláno 5. března 2021 4 roky V 3. 3. 2021 v 12:53, Beris napsal: je to pin pro odemčení mobilu, zase asi pomatenci nemaj co dělat Na tom jsi byl kde? Nemel blbosti, když o tom nic nevíš. Je to PIN Horizonu.
Odesláno 5. března 2021 4 roky Zkuste v nastavení u rodičovského zámku znovu vybrat "Bez omezení". Když stránku s nastavením otevřete, tato hodnota tam bude patrně zobrazena, ale i tak klikněte na "Změnit nastavení", zadejte heslo k vašemu účtu, nechte vybranou položku "Bez Omezení" (nebo ji vyberte, je-li tam přednastaveno cokoliv jiného) a klikněte na Uložit. Mělo by to pak fungovat. V backendu je patrně u této položky nějaká nesmyslná hodnota (po nějakém zásahu administrátora, softwarovému upgradu, upgradu uživatelské databáze... ), kliknutím na Uložit se přepíše na správnou.
Odesláno 6. března 2021 4 roky před 10 hodinami, Romanzbrna napsal: Na tom jsi byl kde? Nemel blbosti, když o tom nic nevíš. Je to PIN Horizonu. Zkoušel jsem 0000, 1234, ale až PIN od mobilu mně pustil. Nikdy jsem v Horizonu nic nenastavoval. Jediné, co jsem kdysi nastavil, tak byl rodičovský zámek na CI kartě v bedně a asi byl stejný jako používám pro mobil. Takže jestli to takhle domotali, tak trvám na pomatencích! 😄 Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 6. března 2021 4 roky U mně to dnes chtělo také rodičovský PIN. A než mi někdo poradí, že mám zadat PIN mobilu, tak se dívám z PC
Odesláno 6. března 2021 4 roky Tak dneska to po mě chtělo PIN už třikrát. Potvrzuji, že funguje bůhví proč PIN z mobilu, na Horizonu jsem nikdy nic nenastavoval a žádný PIN tam nemám. Je vidět, že soudruzi odborníci od Vodafonu to mají "pevně v rukách". Zlaté UPC.... Ještě poznámka: Stává se vám, že uprostřed sledování nějakého pořadu se najednou objeví hláška, že video není k dispozici, a už ho znovu nepustíte, ani s odstupem několika dní? Ten pořad prostě nadobro zmizí, i když se chlubí kolečkem zpětného shlédnutí. Mě se to stává poměrně často a vážně mě to irituje (abych byl slušný). 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 6. března 2021 4 roky Stava a dost casti. Neni k dispozici. V podstate nekdy jen preskocim konec predchoziho poradu a reklamu, zacne muj tizeny porad a Neni k dispozici Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 6. března 2021 4 roky @RichardHorcic Vodafone s Horizon Go nemá nic společného. Jen si platí pronájem. Takže za vývojem a aktualizacemi je stále UPC resp. LibertyGlobal. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. března 2021 4 roky V 5. 3. 2021 v 21:29, Caroig napsal: Zkuste v nastavení u rodičovského zámku znovu vybrat "Bez omezení". Když stránku s nastavením otevřete, tato hodnota tam bude patrně zobrazena, ale i tak klikněte na "Změnit nastavení", zadejte heslo k vašemu účtu, nechte vybranou položku "Bez Omezení" (nebo ji vyberte, je-li tam přednastaveno cokoliv jiného) a klikněte na Uložit. Mělo by to pak fungovat. V backendu je patrně u této položky nějaká nesmyslná hodnota (po nějakém zásahu administrátora, softwarovému upgradu, upgradu uživatelské databáze... ), kliknutím na Uložit se přepíše na správnou. Tohle jsem udělal a pomohlo,už to po mně pin nechce ani po novém přihlášení.🙂 Super - ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Praha
Odesláno 7. března 2021 4 roky Jo potvrzuji, tohle funguje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 7. března 2021 4 roky Tak mi zase píše LicenseErrorCode.linece.invalid. Tak už nevím. Udělal jsem aktualizaci a nepomohlo. Internet 300 - TV Komfort CA modul Ostrava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.