Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
V 3. 3. 2021 v 12:53, Beris napsal:

je to pin pro odemčení mobilu, zase asi pomatenci nemaj co dělat

Na tom jsi byl kde? Nemel blbosti, když o tom nic nevíš. Je to PIN Horizonu.

Odesláno

Zkuste v nastavení u rodičovského zámku znovu vybrat "Bez omezení". Když stránku s nastavením otevřete, tato hodnota tam bude patrně zobrazena, ale i tak klikněte na "Změnit nastavení", zadejte heslo k vašemu účtu, nechte vybranou položku "Bez Omezení" (nebo ji vyberte, je-li tam přednastaveno cokoliv jiného) a klikněte na Uložit. Mělo by to pak fungovat.  V backendu je patrně u této položky nějaká nesmyslná hodnota (po nějakém zásahu administrátora, softwarovému upgradu, upgradu uživatelské databáze... ), kliknutím na Uložit se přepíše na správnou. 

Odesláno
před 10 hodinami, Romanzbrna napsal:

Na tom jsi byl kde? Nemel blbosti, když o tom nic nevíš. Je to PIN Horizonu.

Zkoušel jsem 0000, 1234, ale až PIN od mobilu mně pustil. Nikdy jsem v Horizonu nic nenastavoval. Jediné, co jsem kdysi nastavil, tak byl rodičovský zámek na CI kartě v bedně a asi byl stejný jako používám pro mobil. Takže jestli to takhle domotali, tak trvám na pomatencích! 😄

• Premium
  • Premium
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • Ostrava-Poruba
Odesláno

U mně to dnes chtělo také rodičovský PIN. A než mi někdo poradí, že mám zadat PIN mobilu, tak se dívám z PC

Odesláno

Tak dneska to po mě chtělo PIN už třikrát.  Potvrzuji, že funguje bůhví proč PIN z mobilu, na Horizonu jsem nikdy nic nenastavoval a žádný PIN tam nemám.  Je vidět, že soudruzi odborníci od Vodafonu to mají "pevně v rukách".  Zlaté UPC....

Ještě poznámka: Stává se vám, že uprostřed sledování nějakého pořadu se najednou objeví hláška, že video není k dispozici, a už ho znovu nepustíte, ani s odstupem několika dní?  Ten pořad prostě nadobro zmizí, i když se chlubí kolečkem zpětného shlédnutí.  Mě se to stává poměrně často a vážně mě to irituje (abych byl slušný).

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina
Odesláno

Stava a dost casti. Neni k dispozici. V podstate nekdy jen preskocim konec predchoziho poradu a reklamu, zacne muj tizeny porad a Neni k dispozici

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno

@RichardHorcic Vodafone s Horizon Go nemá nic společného. Jen si platí pronájem. Takže za vývojem a aktualizacemi je stále UPC resp. LibertyGlobal.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
V 5. 3. 2021 v 21:29, Caroig napsal:

Zkuste v nastavení u rodičovského zámku znovu vybrat "Bez omezení". Když stránku s nastavením otevřete, tato hodnota tam bude patrně zobrazena, ale i tak klikněte na "Změnit nastavení", zadejte heslo k vašemu účtu, nechte vybranou položku "Bez Omezení" (nebo ji vyberte, je-li tam přednastaveno cokoliv jiného) a klikněte na Uložit. Mělo by to pak fungovat.  V backendu je patrně u této položky nějaká nesmyslná hodnota (po nějakém zásahu administrátora, softwarovému upgradu, upgradu uživatelské databáze... ), kliknutím na Uložit se přepíše na správnou. 

Tohle jsem udělal a pomohlo,už to po mně pin nechce ani po novém přihlášení.🙂

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

Jo potvrzuji, tohle funguje.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tak mi zase píše LicenseErrorCode.linece.invalid. Tak už nevím. Udělal jsem aktualizaci a nepomohlo.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Ostrava

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague