Marek-26 Odesláno 5. března 2021 Sdílet Odesláno 5. března 2021 Za lomítkem jsem měl "Objednavky" Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 5. března 2021 Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 4 hodinami, Marek-26 napsal: Mě to přesměruje sem: https://www.vodafone.cz/muj/prihlaseni @namec zkus to teď, mají to case sensitive a já tam měl velké písmeno v URL. Už se to přesměrovalo👍 Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 5. března 2021 Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 4 hodinami, Marek-26 napsal: Za lomítkem jsem měl "Objednavky" Yup, tak to je vsechno v poradku - "path" cast URL je dle definice case-sensitive. Hostname neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.