Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,

mám nově zavedeno internetové připojení od Vodafone (exUPC) 150 Mb/s, modem/router Compal CH7465. Instalační "technik" (příčí se mi to slovo vůbec použít) mi nenainstaloval žádnou účastnickou zásuvku, pouze na kabel trčící ze zdi nacvakl konektor F a aktivoval jej ve stříni UPC v domě. Po přečtení quick-start-guide k modemu/routeru jsem zjistil, že v ceně internetového připojení by měla být TV Start přes DVB-T(1). To by se mi hodilo, protože bych u TV nemusel mít DVB-T set-top box! Bohužel, "rada" zapojit koax z TV do zásuvky TV je mi k ... na dvě věci.

Prosím proto o radu: Když bych na kabel připojil anténní rozbočovač (např. https://www.datart.cz/Kabel-antenni-AQ-CVA312-Satelitni-antenni-rozbocovac-1x-vstup-2x-vystup-F-konektory.html), na jeho 1. výstup modem/router, na 2. výstup TV, bude to fungovat, resp. nezpůsobím tím nějaký problém? Zpětný kanál u Internetu a rušení TV? Vliv na rozvody UPC? Případně, jak jinak vyřešit?

- Znovu toho "technika" do bytu nehodlám pouštět - kromě toho, co předvedl, po něm zůstal neskutečný bordel, zbytky izolace koaxu, drátků ... nemluvě o tom, že si rozházel krámy po bytě (i na postel mi cosi hodil!), takového "šmudlu" museli fakt hledat...

- Novou TV nemám důvod kupovat (FullHD bez tzv. "chytrých" funkcí mi vyhovuje akorát, smart TV nechci, chci jen zobrazovadlo k Blu-Ray + TV), platit Vodafone TV nad rámec TV Start zdarma určitě odmítám, protože nenabízí žádnou přidanou hodnotu oproti DVB-T2 zdarma a nutí platit za komerční stanice, které mne nezajímají. TV Start mi přijde zajímavé jen proto, že by nebyl potřeba set-top box.

Odesláno

Ja bych se nebal si sjednat novou navstevu technika, ovsem s tim, ze bych nahlasil Vodafonu ten nechutnej hnus, co predvedl ten predchozi - aby zaprve vedeli, s kym maji rovnou ukoncit spolupraci a zadruhe aby vedeli, co ke mne ROZHODNE uz podruhe NESMEJI poslat.

Je to vsechno o lidech a ze jeden "technik" je kreten jeste neznamena, ze jsou takovi vsichni.

Odesláno

Ano, všechno je o lidech. Někdy je zákazník takový dobytek a otrava, co si myslí, jak si za jeho usmolených pár stovek všichni sednou na zadek. Obvykle ve stylu, že má pocit, jak všechno musí fungovat 24/7/365 a servis tak do 5 minut, protože ON přece platí a za ty svoje potentovaný 2 nebo 3 stovky měsíčně čeká business podporu :D  Tím ale nechci říct, že je to případ tazatele - napsal jsem to jenom v souvislosti s případným plošným házením techniků do jednoho pytle.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • tomus změnil název na Připojení TV Start
Odesláno

@M.O. zavolej na zákaznickou linku, popiš situaci  a trvej na montáži účastnické zásuvky. VF má svoje vlastní na oddělení signálu data/TV a abys zpětně nerušil ostatní účastníky.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

Netrval bych na montáži zásuvky, ale vyžadoval možnost připojení TV, která je součástí služby. Jak si to VF udělá je jeho věc.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno
před 6 hodinami, sodekcz napsal:

VF má svoje vlastní na oddělení signálu data/TV a abys zpětně nerušil ostatní účastníky.

Přesně to jsem měl na mysli, díky.

před 11 hodinami, Adolf.Shitler napsal:

napsal jsem to jenom v souvislosti s případným plošným házením techniků do jednoho pytle.

To bych určitě nedělal! Vždy je to o lidech, a třeba přijde někdo jiný (snad). Trochu smůla je to, že to nejsou lidé přímo od VF, ale najímají se na to jiné místní firmičky.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague