Odesláno 12. března 2021 4 roky Zdravím, po převodu služeb z UPC na Vodafone mne zůstalo zařízení HD DVR Mediabox který měl instalovaný 500GB HDD . Disk se mne povedlo připojit a pomocí programu Linux Reader i prohlídnout disk a i složku DATA, kde pak následně v dalších podsložkách jsou soubory s koncovkou MPG, IDX (uložené filmy ) . Soubory MPG ale nejde přehrát v prostředí WIN 10 ( zkoušel jsem i různé přehrávače ( VLC, atd ) . Je to zakódované v nějakém formátu ( jak se o tom psalo na internetu . Jakým programem , nebo jak jde převést ty MPG soubory do přehratelného formátu ? Děkuji za info , radu .... Z pozdravem Z.
Odesláno 12. března 2021 4 roky Obávám se že na dekódování těch souborů žádný software dost možná neexistuje, ten set-top-box vyrábí firma Pace, která také dělá dlouhé roky satelitní setoboxy, tak zkus projet nějaká diskusní fóra věnující se satelitnímu příjmu jestli tam něco nenajdeš. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.