Odesláno 19. března 2021 4 roky Vlastnim CA Modul ktery jsem pouzival do nedavne doby primo v TV, kde popisovany problem neni. Po čase jsem si tento presunul do BD-F5500 https://www.samsung.com/uk/video-players/blu-ray-player/blu-ray-player-black-bd-f5500-xu/ Důvodem byl subjektivně lepší obraz a rychlejší přepínání kanálů. Zjistil jsem, že z celé nabídky pouze STV1 a STV2 mají "trhaný" zvuk, nepoužitelný. Nemám pro to žádné vysvětlení. Nenapadá mě čím se tyto dva kanály liší. Kvalitta signálu je perfektní 90/100 (síla/kvalita signálu). Poradí prosím někdo v čem by mohl být problém. BD je propoojen HDMI kabelem, zkoušel jsem i jiný i jiný HDMI slot na TV, pořád špatně. Ze stejného muxu kanály hrají bez problému s čistým zvukem (zkoušeno Mnau TV).
Odesláno 19. března 2021 4 roky Zdravím,může to být kodekem kanálů, tunerem ... prostě nějaká nekompatibilita. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. března 2021 4 roky Děkuji za odpověď. No pokud by to mělo být Audio kodekem tak nejspíš používají jiný než všichni ostatní. STV1 a STV2 už mě kdysi přes tento tuner fungovaly, ale nejsem si jistý jestli v té době už byly HD. Upraveno 19. března 2021 4 roky uživatelem Hory
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.