Odesláno 24. března 2021 4 roky Všiml jsem si že konečně po 15 měsících byla aktualizována aplikace Vodafone TV z verze 1.0 na 2.0, jako změny se uvádí: Zlepšujeme výkon a stabilitu. Zároveň opravujeme několik drobných chyb. Vy co tuto aplikaci používáte, zaznamenali jste nějaké rozdíly ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. května 2021 3 roky Aplikaci pouzivam a v porovnani s upc je to tragedie. Vcera jsem se dival napr na F1 zpetne a najednou me to souplo o 20 minut dopredu a uz to neslo vratit. Nema ani AirPlay kterou jsem pouzival na chate. Ovladani katastrofa.
Odesláno 1. června 2021 3 roky Autor Google play mi hlásí novou aktualizaci aplikace Vodafone TV na verzi 2.0.1 z 28.5 2021 NOVINKY Nově umožňujeme přepnutí aplikace do angličtiny a dvojité poklepání pro přetáčení obsahu. Zároveň jsme opravili pár drobných chyb a zlepšili stabilitu aplikace. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. června 2021 3 roky Autor @janmichaelvincent Bohužel neví 😕 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. července 2021 3 roky Zkoušel někdo rozjet Vodafone TV na emulátoru? Na BlueStack se appka nechce spustit. Prý zařízení není zabezpečené. Na MEMU Play jsem se dostal až k přehrávání pořadu, ale tam to skončí na chybě, že se nepovedlo získat polohu. 300 Mb/s Jiná služba Komfort TC 7200, VTV Pro Box, 2xCA Neratovice
Odesláno 3. července 2021 3 roky @Arcao Jasně, že zkoušel a úspěšně 🙂 Bluestack a Nox. Je třeba nastavit Mock location (tedy fake GPS polohu) a skrýt root. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. července 2021 3 roky @Marek-26 mám nainstalován Bluestack, muzete poslat podrobněji jak nastavit Mock location (tedy fake GPS polohu) a skrýt root. Děkuji
Odesláno 27. července 2021 3 roky Autor Ještě jeden nový článek o Android emulátorech, na kterých se můžete pokusit rozjet aplikaci Vodafone TV na vašem PC: https://m.zive.cz/jak-dostat-android-do-windows-tady-je-6-nejlepsich-emulatoru/a-211327#part=1 Doufám že se již brzy dočkáme doby, kdy tohle potřebovat nebudeme. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. května 2022 2 roky Centrum péče Mobilní aplikace Vodafone TV je nově dostupná i v Huawei AppGallery pro telefony od Huawei bez Google služeb. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.