Odesláno 12. dubna 2021 3 roky V 8. 4. 2021 v 19:03, Danny_79 napsal: Určitě zkus Vodafone prodejnu, nic tím nezkazíš :-). Přišel jsem tam, pánovi za pultem jsem vysvětlil problém s objednávkou po telefonu. Jen se zasmál, řekl mrknem na to a za 15 min. jsem šel spokojenej domů 🙂 Dan Tak bohužel, ani na prodejně jsem nepochodil, řekli mi úplně to samé, měl jste slevu, máte smůlu, přes to nejede vlak. ☹️ 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
Odesláno 12. dubna 2021 3 roky @PetrM 🙄 V 8. 4. 2021 v 23:38, Slamb napsal: 1) zavolám na 800 77 00 77 2) proklikám se, že chci přepojit na operátora 3) řeknu "Dobrý den, já bych se chtěl jenom zeptat, jak mám postupovat při ukončení smlouvy s Vodafonem..." 4) pak už se to děje všechno samospádem, přepojení a vždycky příjemnej pokec s nějakym fajn týpkem k naprostý spokojenosti všech - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 12. dubna 2021 3 roky @Slamb Ano, ano. Já to jednu dobu měl každý rok jako koníček :) Naposledy mi chtěli zvednout internet o 50Kč ( to všem, už je to déle ) Já měl Klasik + balíček Sport (byl zdarma ke Klasiku) a Internet za asi 540,- ( už si nepamatuji ) A začal jsem, že je o na mne už moc, že jsem v invalidním důchodu ( to nekecám :) ) A že si radši dám ven anténu a natáhnu si kabel ke kámošovi kterej má doma firemní optiku ( to už jsem kecal 😄 ) A nejdřív, že by mi to upravil na to samé jen místo Sportu mi dá Sport mini, tam jen prý není Eurosport. Tak mu říkám, že to je jediné na co koukám (tenis a snooker). Tak jsem ho nechal ještě chvíli přemýšlet a nakonec mám Klasik + Darvin mini + Sport + Internet za 480,- 😄 Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 12. dubna 2021 3 roky Jj, to se chystám zítra zkusit, až trochu vychladnu. 😉 A pro jistotu už mám objednaného technika od jiného poskytovatele. 😋 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
Odesláno 13. dubna 2021 3 roky Ve ctvrtek 8.4.2021 jsem objednal v akci 1Gb/s a mam tarif jaky svet nevidel :-( ::: Megarychlý internet až 400 Mb/s za super cenu. ???
Odesláno 13. dubna 2021 3 roky Přidám svoji zkušenost. Mám internet 500Mbit/s s cenou ještě od UPC 529Kč - včetně pronájmu modemu plus televizi Klasik za 150Kč. Asi před měsícem došlo k výměně televize za tu novou Vodafone krabičku a převedení do systému Vodafonu. Napsal jsem přes formulář v Můj Vodafone dotaz, zda je možné přejít na Gigabit, když cena bez modemu je vyšší (459Kč) než nabízených 450Kč. Na dotaz odpověděli, že se ozvou s nabídkou. Po týdnu se sami ozvali, že přestup na vyšší tarif není problém a nabídli výměnu modemu během dvou dní. Čekám tedy až mi doručí Vodafone Station na samo-instalaci. Asi opravdu záleží na koho narazíte, když u nás nebyl problém to převést na vyšší tarif s navýšením měsíční platby jen o 20Kč a to je ještě navýšení způsobené jen rozdílem v ceně pronájmu modemu. S nikým jsem se nemusel dohadovat, paní na lince byla velice příjemná a dokonce se omluvila, že to tak dlouho trvalo. Uvidíme jakou rychlostí to teda po výměně modemu pojede.
Odesláno 13. dubna 2021 3 roky Aha, tak já to dělal celou dobu špatně... Na úvodní stránce Vodafonu kliknu na banner s nabídkou "NAPOŘÁD", zadám adresu a telefon, objeví se nápis, že se brzo ozvou s vysvětlením. Pod tím jsou 3 tarify s tlačítkem KOUPIT, kliknu na KOUPIT, vyskočí okno, zadám telefon a poté se objeví "Do 30 minut vám zavoláme", za 5 minut telefon a za 15 minut mám 500 Mbit/s za 500 Kč (místo 150 Mbit/s za 430 Kč).
Odesláno 13. dubna 2021 3 roky @OndrejB Tak snad ti to vydrží. Moje zkušenost ze včerejška. Domluvil jsem si změnu z 200+ na 500Mb/s. 200+ běželo 280Mb/s. Po restartu a nahrání nové konfigurace 300Mb/s. Dnes to frčí 230Mb/s. Takže jsem si pohoršil a Vodafon polepšil o 70Kč. Pokrok nezastavíš. 500 Mb/s - Komfort CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG Kladno, Kročehlavy
Odesláno 13. dubna 2021 3 roky @Jardabr Jestli je delší dobu rychlost o 10 a více procent nižší, pak nečekat a reklamovat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. dubna 2021 3 roky před 3 hodinami, Jardabr napsal: @OndrejB Tak snad ti to vydrží. Moje zkušenost ze včerejška. Domluvil jsem si změnu z 200+ na 500Mb/s. 200+ běželo 280Mb/s. Po restartu a nahrání nové konfigurace 300Mb/s. Dnes to frčí 230Mb/s. Takže jsem si pohoršil a Vodafon polepšil o 70Kč. Pokrok nezastavíš. Co tak koukám na speedtest.net, tak sem tam někde 450 Mbit/s (zřejmě testovací servery, který Vodafone zná), ale na jiných serverech, příp. úplně jiných službách cca 150 Mbit/s. 🙂 Dobrej výdrb.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.