Odesláno 2. dubna 2021 4 roky Ahoj lidi, zakoupil jsem hifi s DAB+ nechal si vyrobit kabel kterym jsem spojil UPC zasuvku s hifi ale radio stale nehraje. Je mozne ze bych to treba nemel nejak povolene? Jsem Praha Jižní Město a mám tuto zásuvku. Kabel je dobře připojený do druhé "díry". V prvním je net ten jede dobře a tv nemám. Zásuvka je stará cca + - 10let. Díky. 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha
Odesláno 2. dubna 2021 4 roky Digitální rozhlas DAB+ v síti UPC bohužel nevysílá, vysílá se pouze analogové vysílání FM. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. dubna 2021 4 roky Autor marian.lozi Ani jedno 😞 před 2 minutami, tomus napsal: Digitální rozhlas DAB+ v síti UPC bohužel nevysílá, vysílá se pouze analogové vysílání FM. Aha předpokládal jsem že když tam píchnu koaxial tak mi bude hrát dab+. K čemu teda pak to je to dab+ a jak ho mám získat když né od operátora? 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha
Odesláno 2. dubna 2021 4 roky DAB nehraje správně - jak píšou výše, v síti UPC/Vodafone není dostupné. S FM je to tak, že stanice jedou po kabelu na jiných frekvencích, je nutné naladit znova. - - - - Praha
Odesláno 2. dubna 2021 4 roky Budeš si muset pořídit klasickou prutovou anténu, beztak toho na ní pravděpodobně na ladíš mnohem víc než ze zásuvky UPC kde těch rádií už moc není a časem tam budou vypnutá úplně. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. dubna 2021 4 roky Autor Tak já poslouchám stejně jen blaník, digital jsem kupoval proto že mám špatný signál a je velmi rušen 😞 Na jaké ho chytnu? 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha
Odesláno 2. dubna 2021 4 roky Když máš špatný příjem, myslíš, že digitálem ho vylepšíš? - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.